夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
雲師奶 該用戶已被刪除

想享齊人之福的賤男攪笑事

伯爵府

Re: 想享齊人之福的賤男攪笑事

大b駿逸細b駿晞

大宅

好媽媽勳章

做得好!!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

大宅

翡翠宮

個男人真係聽教聽話 個女人亦果然係對付男人有一手呀

子爵府

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

雲師奶 該用戶已被刪除

翡翠宮

有時d男人就係咁只睇表面風光, 有時比中讚多兩讚...你真係叻架啦, 可以左右逢迎, 仲鬆毛鬆翼呀 事實上在背後故勿論男女都好..都會話佢...好仔就唔會兩頭瞞啦, 仲以為自己好醒, 放長雙眼睇佢咁節墮呀
雲的孩子都在跳舞 寫道:
所以話呢,好地地一家開開心心咪好囉,又要做齊人,邊到得黎咁易做丫,人地背後笑佢又唔知,做左過街老鼠仲以為自己好有魅力身邊好多女咁,所以呢d笑話要公諸同好,等d自以為掂既男人有個借鏡!

男爵府

係呀,宜家我都放長雙眼睇下我老爺點節墮,
ringoivy 寫道:
有時d男人就係咁只睇表面風光, 有時比中讚多兩讚...你真係叻架啦, 可以左右逢迎, 仲鬆毛鬆翼呀 事實上在背後故勿論男女都好..都會話佢...好仔就唔會兩頭瞞啦, 仲以為自己好醒, 放長雙眼睇佢咁節墮呀 [quote]
雲的孩子都在跳舞 寫道:
所以話呢,好地地一家開開心心咪好囉,又要做齊人,邊到得黎咁易做丫,人地背後笑佢又唔知,做左過街老鼠仲以為自己好有魅力身邊好多女咁,所以呢d笑話要公諸同好,等d自以為掂既男人有個借鏡!
[/quote]

別墅

攞梨cheap :tongue: :tongue:

別墅

好攪笑呀!
收pm,唔該

首頁

尾頁

跳至