心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無媽咪好此我禁,自從生完BB後記性差左

如題

男爵府

Re: 有無媽咪好此我禁,自從生完BB後記性差左

我都係呀, 有時剛剛做過的事都會唔記得, 你係開刀定自己生呢? 開刀的話可能比較差的.

大宅

Hi 貓阿四

因為開刀經過麻醉呀!!!!

我係開刀既同樣記性差

大宅

我都係呀 , 但我順產的哦 !

該用戶已被刪除

男爵府

我以前比c6話我扮晒野,仲鬧我有乜可能依頭講d 野果頭唔記得

男爵府

H&A 寫道:
我都係呀, 特別係剛剛做過的事都會唔記得, 我就係半身麻醉開刀, 好彩唔係全身麻醉, 我有d朋友全身麻醉既仲無記性

我又係對剛剛做完既事都會唔記得, 有次去超級市場買野,
明明推推下架車仔行行下都可以唔記得左架車仔自己一路行,
我老公話好彩係車仔唔係自己個女 ,
有時老公叫我去比杯水佢飲, 行到入廚房就唔記得要做乜,
我想呢d都係同我全身麻醉開刀有關 :-|

[/url]

男爵府

我'吹'生架,我唔夠力生,要吸同鉗阿囝出來
mymelody2003 寫道:
我都係呀, 有時剛剛做過的事都會唔記得, 你係開刀定自己生呢? 開刀的話可能比較差的.

大宅

我都係呀, 仲好嚴重tim呀.... :-(

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sung米米 寫道:
[quote]
H&A 寫道:
我都係呀, 特別係剛剛做過的事都會唔記得, 我就係半身麻醉開刀, 好彩唔係全身麻醉, 我有d朋友全身麻醉既仲無記性

我想呢d都係同我全身麻醉開刀有關 :-| [/quote]

我又係 :-( ,我仲要多次唔記得煲緊野,好彩無火燭,只係燒壞個煲. :-(
搞到而家我煲親野都會好細火好sai時間 :-(

男爵府

kellyly:
你講煲野我都試過好多次煲燶煲,又試過抄菜無啦啦落左好多水抄
kellyly 寫道:
[quote]
sung米米 寫道:
[quote]
H&A 寫道:

我想呢d都係同我全身麻醉開刀有關 :-| [/quote]

我又係 :-( ,我仲要多次唔記得煲緊野,好彩無火燭,只係燒壞個煲. :-(
搞到而家我煲親野都會好細火好sai時間 :-( [/quote]

男爵府

好多人都話因為d麻醉藥,我起初都認同(我都係開刀ka),最後我發覺答案其實係......因為由bb出世之後,我哋所有專注力已經集中哂係佢哋到,仲邊有時間去記其他嘢,妳哋自己話啦,呢一個答案點都有d媽咪認同卦
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

男爵府

我都發覺生左bb後冇乜記性, 剛才想要做的事, 轉頭就唔記得左, 成日係度諗要做d乜。

我係半身麻醉, 咁都影響記性

男爵府

好媽媽勳章

係呀...我都唔明點解會O甘,試過正在"3"奶瓶,轉頭冇O左件事,攪到差點煲LUN D奶瓶呀!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

大宅

我都係呀... :-(

大宅

我是全身麻醉開刀生的, 生完之後真是勁無記性(最記得是留院果3日記去餵奶時間表呢頭記完果頭唔記得, 總知記得出院果日都是記唔到)

返咗工後亦失憶咗一排, 不過不用怕, 返工後慢慢迫自己練番記性, 現在我記性總好過未生之前

民房

me too~ l also 全身麻醉,
生左亞b已經一年la.... still very冇記性

別墅

me too.. :-(
:-o ;-) :-P

子爵府

醒目開學勳章

我都係呀, 而且好嚴重添 :-(

公爵府

畀面勳章

有呀!好似失憶証咁.............

首頁

尾頁

跳至