家事百科

跳至

首頁
12345...22

尾頁

伯爵府

有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo?
可唔可以講下意見?
是否物有所值?
用後屋企係咪真係好乾淨, 冇塵, 空氣清新晒?
thx~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

複式洋房

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

我自己用了大半年, 覺得好好用, 係我自己做清潔的, 我會日日用來當空氣淨化機及吸塵, 屋企真係干淨好多同d塵少左又可以當香氛機用, 現時只係用水清潔地板就ok並且都係一個星期先至抺地一次, 而且阿仔d nose敏感好了, 早上起床無打"乞次", 介紹左d朋友看demo, 有d有用, 有d無用, 但係都有禮物送.
係唔係物有所值就見仁見智, 我就當值, 因為好以多了一個工人幫我在夜間及睡覺前吸走空氣d塵, 空氣又好d, 工人就算勤力都唔可以成晚幫我羅塵同洗"床玉".

大宅

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

可樂,

嘻,我八到你係呢樹!我剛剛買

禁止訪問

伯爵府

有架... 最多分30期免息.
唔係成萬蚊呀... 係萬八蚊呀
小香香 寫道:
有冇得分期架..成萬蚊好貴

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

公爵府

2019勳章

我都係用家, 我覺得如果日日用, 工人又吾係電器killer, 應該都物有所值既!

大宅

其實部機有幾耐保養架,壞在d零件會否好貴????

伯爵府

8年免費保養

別墅

我昨晚都睇左demo,覺得好好,但勁貴,不知是否物有所值.
我bb有sub疹和氣管敏感,相信會有幫助. 但和空氣清新機比較又點?
有冇人有二手Rainbow想賣?

複式洋房

空氣清新機要用FILTER, 但RAINBOW只用水, 長遠計用水唔洗錢買FILTER.

別墅

jackmon
今日係我租用的第一天,空氣似乎好咗,但架機幾嘈,夜晚唔可以放在bb房啊! 你覺得嘈唔嘈呢?

伯爵府

Spidermum,

有得租既咩?? 租金幾多呀?? 要比按金嗎??
thx~

別墅

$150/per day for trial. No deposit. I think it's worth a trial if u r interested. if you buy one finally, the rent will be deduced from the total cost. if you decide not to buy, $150/per day for thorough cleaning is ok ga.

伯爵府

Spidermum,
thx~~~~~~~~
咁都幾好喎....
咁係咪有專人上門免費送機收機架?? 有冇限時間架??

別墅

I asked for trial right after the demo, so the sales leave it at my house that night and came back on the next day to teach my maid. you may ask your salesperson for a trial. He'll come and collect it tonight, and of course, wants to close the deal.

複式洋房

Hi Spridermun

記住d水要剛剛蓋到中間位, 如果高出太多水, 開慢制時會比較大聲d, 開快制做清潔就比較大聲過普通吸塵機, 我介紹左d朋友看demo, 就win左一部用水的空氣清新機及一套十二件cook set, 我夜間會將用這部機空氣清新機放仔房, 自己就放rainbow.

別墅

JackMon
多謝你的tips! 我最後都買咗部 la,不過我買的是demo機,所以平幾千蚊. 佢哋d demo 機都好新(用咗冇一年), 經師傅check過及徹底清潔才給我. 你就好啦,攞倒部細air purifier!我d親友個個都話貴冇諗住買,所以唔想咁煩睇demo.

如果有媽媽想睇demo,不如話我知la.

別墅

Spidermum,

有冇website呀? 可以POST出黎嗎?
Thank you!

男爵府

ALL MA

我之前都睇過一部你地所講既吸塵機, 不過唔你rainbow, 係德國牌子, 你地又有無人試過呀 因為我聽過sales係買左專利, 但依家你地請lee部rainbow又同佢既功能外型一樣(我另一位bk mami試左rainbow demo), 所以我唔知邊部好d, 而且雖然好想買, 但覺得好貴

別墅

Hi,

我都有試過demo, 部機大舊d, 雖然覺得幾好, 不過價錢實在很貴, 成2萬, 當部機很了得, 但點計條數都很難說服自己用呢個價錢買部機!!!!

ICHIBAN

首頁
12345...22

尾頁

跳至