自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔開心ar...............

我ma要同第2個男人走... :cry: :cry: :cry:

伯爵府

Re: 好唔開ar...............

離開香港??

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

Re: 好唔開心ar...............

離開澳門...
evalopk 寫道:
離開香港??

大宅

魚生 寫道:
你媽咪開心咪得囉!

但我同我細佬都反對...

伯爵府

好媽媽勳章

妳爸爸現在一定很難過!妳多些陪伴妳爸爸啦! [img align=left]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_neutral.gif[/img]

伯爵府

佢都要有自己既生活嫁, 而家唔係唔要你嘛..佢離開澳門都仲係你媽媽呀....

大宅

我爸爸4年前肺癌...已經走咗...
andrewmummy 寫道:
妳爸爸現在一定很難過!妳多些陪伴妳爸爸啦! [img align=left]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_neutral.gif[/img]
該用戶已被刪除

伯爵府

既然係咁~點解你地要反對?? 個男人唔好??

大宅

我媽係我身邊唯一ga親人...佢可能跟個男人去加拿大...
evalopk 寫道:
佢都要有自己既生活嫁, 而家唔係唔要你嘛..佢離開澳門都仲係你媽媽呀....

伯爵府

我想問你結左婚未?? 有冇仔女呢??

大宅

唔知ar...總之對個男人冇好感...
evalopk 寫道:
既然係咁~點解你地要反對?? 個男人唔好??

大宅

結左la...有個仔...
evalopk 寫道:
我想問你結左婚未?? 有冇仔女呢??

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

那你同細佬大了,
有自己既家庭同小朋友,
咁你有無為你媽媽著想過呢?
而家佢搵到另一半,
可以有個照應,心靈上亦有寄託,
只要媽媽快樂,你地應該支持喎。

大宅

阿媽要跟另一男人走, 我會祝福她, 因為阿媽始終都喺人, 都需要有個伴侶. 只希望她離開後還會記得你兩姊弟. 不過你細弟現在是否要成人照顧嗎? 自立咗就冇問題, 但要照顧應該CARE細佬先. 囄啲都是你家事, 和你媽媽談談是否發生咗什麼問題再算.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

伯爵府

你對佢冇好感係因為你覺得係佢令到你冇左個亞媽...你自己都有自己既家庭..點解你媽媽唔可以有個新生活丫

伯爵府

好媽媽勳章

tear

對唔住,以為令尊健在.

如果係咁妳媽媽真係好寂莫,有時做子女都要盡量體諒,加上妳都有一個家庭,呢種心靈寂莫係朋友、子女都係很難彌補,最重要一點就係妳哋做咗成人喇,假如妳和妳細佬仲係細,事情就未必係咁.

大宅

唉~都係冇人幫到我... :-|

首頁

尾頁

跳至