自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係俊男專員
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

IgnatiusWong 發表於 12-7-4 11:42
講左咁耐,d滾里完都唔答人嘅
唔滾里, 滾冰個

水晶宮

birdy09 發表於 12-7-4 11:56
你霸左呢個朵,咁 ............................... 禾算咩呀

咪鬼理嗰隻春瓜貓,佢食紙皮箱食傻左

水晶宮

rabbit75 發表於 12-7-4 11:59
我係俊男專員

有圖有真相.

比幅相來睇下, 先批唔批呢舍咸頭比里.........

水晶宮

wonderlulu 發表於 12-7-4 11:44
邊個係度痾K 

掃K員係邊))))))))))

噴左....................

冰個做巧呢?

快d 諗......

wakaka............

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

雪菜肉c 發表於 12-7-4 11:06
直路都係唔啱禾地行架喇......

禾地都係兜路, 行小路會好d..........
行小路就唔緊要,但你千祈米行 y 路呀

不過 ..................... 你啲 y 理都可以接受嘅

水晶宮

我係俊男專員

請問邊位

我淨係見到10,000尺厚面皮推廣員咋噃

水晶宮

birdy09 發表於 12-7-4 12:05
行小路就唔緊要,但你千祈米行 y 路呀

不過 ..................... 你啲 y 理都可以接受嘅 :not ...

嘩.............

禾同阿首席y 理學生同y 理首席旁聽生, 冰有得比呀........

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

雪菜肉c 發表於 12-7-4 12:07
嘩.............

禾同阿首席y 理學生同y 理首席旁聽生, 冰有得比呀........
咁你仲唔快 d 去進修 以期做到青出於藍,到時你地就可以組成 y 理鐵三角

水晶宮

birdy09 發表於 12-7-4 12:14
咁你仲唔快 d 去進修 以期做到青出於藍,到時你地就可以組成 y 理鐵三角
...

噴.............

好, 禾等y 理校長一出post, 就即刻入去擺頭位!

珊瑚宮

我係俊男專員
你個頭像~~~~真係有咁靚

一於做:

把鬼專員

rabbit75  夠曬  發表於 12-7-4 13:18

珊瑚宮

雪菜肉c 發表於 12-7-4 12:03
噴左....................

冰個做巧呢?
人地咪尋緊人囉。。。。。。。開張明義架噃, 

水晶宮

雪菜肉c 發表於 12-7-4 12:02
有圖有真相.

比幅相來睇下, 先批唔批呢舍咸頭比里.........

以前貼過架喇,佢係咁樣架嘛..

水晶宮

回覆 IgnatiusWong 的帖子

IgnatiusWong  有幾驚  發表於 12-7-4 13:15

珊瑚宮

wonderlulu 發表於 12-7-4 11:47

再努力多次:

情報員))))))))

國務專員))))))))

外交大使))))))))
响度嘛!!!!!

唔該解解我知啦~~~~~~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

IgnatiusWong 發表於 12-7-4 10:49
鎖里,呢個位已經有會員做左

剩番以下呢幾個位啫:

2打6無無謂謂專員,3721走夾唔抖事務大臣,11抽水特別組召集人
我可唔可以報名做11抽水特別組召集人? 我對抽水好有心得, 直情有心有力

水晶宮

環保接龍勳章

幾時先有專員答???

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 12-7-4 13:13
我可唔可以報名做11抽水特別組召集人? 我對抽水好有心得, 直情有心有力
...

My Dear音符媽,我係諗起你先寫呢個位咋

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

IgnatiusWong 發表於 12-7-4 13:15
My Dear音符媽,我係諗起你先寫呢個位咋
從來就話魚魚你最好的

IgnatiusWong    發表於 12-7-4 13:25

珊瑚宮

dororo68 發表於 12-7-4 13:14
幾時先有專員答???
貴人事忙, 耐心等緊~~~~~

首頁

尾頁

跳至