自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無人曾幾何時好鐘意山口百惠架?

以前睇赤的疑惑,覺得佢同佢老公,即三蒲友和,2個人襯到爆~!

禁止訪問

Re: 有無人曾幾何時好鐘意山口百惠架?

男爵府

有呀, 我好鍾意佢架, 見佢而家咁幸福都好開心, 我仲買左佢本自傳同退休隻LD添。

伯爵府

好媽媽勳章

簡直絕配 [img align=left]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/aktion033.gif[/img]

洋房

好有氣質, 同一般樣版偶像好吾同.

珍珠宮

細個既時候鍾意過, 個時唔知點形容佢, 大個左先知其實叫"好有氣質"

大宅

我年輕時都有儲存她的相和雜誌, 覺得佢個樣和性格很特別.最喜歡她14,5歲時拍的戲,很可愛。

男爵府

好媽媽勳章

米水 寫道:
以前睇赤的疑惑,覺得佢同佢老公,即三蒲友和,2個人襯到爆~!
那時勁追赤的疑惑, 但兩人現在真發福不少, 尤其三浦友和, 早前看在世界中心呼喚愛, 完全認不出裡面有山浦友和。
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

赤的疑惑同赤的衝擊我都好鍾意睇....好正!!

讓 快 樂 為 我 展 開
和 你 共 聚 原 是 可 愛
為 我 盡 力 鍍 上 光 彩
無 奈 惡 運 難 以 因 你 改

逝 去 舊 夢 願 你 拋 開
懷 緬 舊 事 徒 令 感 慨
求 求 你 讓 我 躲 開
明 知 跟 我 沒 將 來

當 飛 花 要 片 片 飛 別 離 時 刻 真 的 不 會 改
盼 艷 陽 常 為 你 照 就 如 還 回 全 部 愛
多 少 淚 多 少 歡 樂 化 作 無 盡 愛
默 默 回 味 過 去 情 意
一 一 收 起 關 進 心 坎 內

今 天 美 景 不 能 再
不 要 為 我 添 愁 哀
似 夕 陽 在 散 餘 暉
將 消 失 在 可 見 未 來

心 窗 已 打 開 心 扉 也 打 開
想 將 你 迎 入 內
請 不 要 走 開 請 不 要 躲 開
可 知 你 難 替 代

想 你 早 知 早 知 心 中 愛 在 期 待
縱 使 有 障 礙 我 仍 舊 和 你 相 愛
面 對 現 在 與 未 來
縱 使 有 禍 害 我 仍 舊 和 你 相 愛
一 生 都 不 更 改
如 高 山 如 深 愛 常 不 變 懷 中 愛
求 一 生 和 一 世 也 可 雙 宿 雙 棲
活 著 是 多 自 在

不 可 以 放 開 不 可 以 拋 開
不 管 應 不 應 該
不 講 究 光 采 不 講 究 姿 采
祗 想 要 情 義 永 在

相 愛 的 心 祗 要 一 經 結 合 快 哉
相 愛 的 心 須 會 分 開 也 復 合 為 了 愛

侯爵府

米水

我同老公去日本個陣..老公就係O向唱片SHOP 買左山口百惠"赤的疑惑"個張CD..佢好鐘意~ 佢最近問我曉唔曉佢地講緊乜..我話我只係理解到: それから 同埋 お父さん

侯爵府

我呀, 不過唔知佢依家點呢?

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

米水,

果陣我未迷日劇/日本明星...

伯爵府

1328...我有好多佢嘅cd同埋黑膠架~
1328 寫道:
米水

我同老公去日本個陣..老公就係O向唱片SHOP 買左山口百惠"赤的疑惑"個張CD..佢好鐘意~ 佢最近問我曉唔曉佢地講緊乜..我話我只係理解到: それから 同埋 お父さん

伯爵府

咪變左肥c9囉~ [quote]
oldcake 寫道:

她的樣子雖然不算特別標青, 但好清純, 好有氣質
不知她現在變成怎樣呢

男爵府

米水 寫道:

我好鍾意佢地嫁 ...............
佢個短髮 , 我都有跟呀
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

禁止訪問

男爵府

我記得過陣時 , 山口21歲 , 三蒲 28歲結婚 , 日本人話男女相差 7 年是好好夾喎 . 當真 :-P :-P
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

伯爵府

人總會老嘅~好似佢地咁幸福,無咩所謂lu~
EVA222 寫道:

[quote]
worry 寫道:
我呀, 不過唔知佢依家點呢?
[/quote]

男爵府

我好鐘意三浦兩公婆, 好合襯

三浦友和, 老左都咁靚仔

首頁

尾頁

跳至