夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有沒有姊妹知道老公唔係鍾意自己這類型

大宅

Re: 有沒有姊妹知道老公唔係鍾意自己這類型

我而家淨係知道佢 唔係我心中最愛
該用戶已被刪除

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

我都唔知點講好
該用戶已被刪除

雲師奶 該用戶已被刪除

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

雲的孩子都在跳舞 寫道:
同埋我老公無以貌娶人呀!佢知佢一世娶唔到林嘉欣,所以佢話林小姐只係佢性幻想對象喎! 咁性幻想呢d野我阻唔到佢啦!

哈哈 你老公都幾得意!!!!

不過我未同我老公一齊之前,佢有日返工笑笑口走黎同我講..
"beebee 娶個好似你咁蠢既老婆都幾好",之後我答佢"你慳返吧,我唔會愛你"...點知冇耐我地就拍拖仲結埋婚,諗起都幾好笑!!!我仲以為佢講笑,點知佢真係愛我

可能我細細粒容易食,又冇佢既才智掛!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公就話鍾意我呢類型既女仔 ~~

當佢問我鍾意咩類型既男仔時...我答佢...其實都無咩特別鍾意邊類型既男仔,不過一定唔係你呢類型囉!

大宅

其實有邊個男人唔鍾意溫柔, 細細聲既小女人喎......不過我老公就同我講有時見到呢類型既都會諗下......不過佢都係鍾意我呢種男仔格既女仔喎, 諗起果d如果喊得好委屈既樣真係怕鬼咗佢.....

子爵府

我男友鍾意d身材好o既日本妹, 鬼妹, 所以我一定唔係呢個類型囉!!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

翡翠宮

我老公從來都唔會答我呢d問題

別墅

你老公都好幼稚, 佢係街見到"合心水"既女仔, 其實咪即係靚女, 佢又知人地溫柔? 依賴? 咁即係睇表面啦. 咁係男人都鐘意靚女架啦. 佢會"三魂唔見魄", 情況都好嚴重. 咁佢有冇照過盤水, 自己有咩條件呢?

你地又唔係有第三者, 點解你99會同你講佢養家同每日返屋企訓就唔好理佢??

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

elmo&cookie,

其實你唔洗為左e 件事唔開心喎, 我老公最鍾意d 年輕日本妹, 樣靚身材正, 但係我唔靚身材亦都唔正, 唔斯文, 唔識做家務, 但係佢仍然對我好好. 講真, 靚geh 野係人都鍾意ga la, 我都鍾意睇靚女靚仔, 有時係街見到d sexy girl, 仲會叫埋佢一齊睇添 ...你唔係佢果type 唔代表佢唔愛你, 感情geh 野, 真係好難講, 我夠想搵金城武做我老公啦, 講jar ma, 正如有男人成日話porsche 係佢地的dream car, 咁你估佢地真係會非porsche 不買咩, 唔係ga ma ...

你地都結左緍成十年, 仲番咩野舊賬ar, 只要佢依家對你好, 愛你咪得lor, 你睇左埃及時件之後, 應該要懂得真珍眼前人, 唔好亂諗野同無風起浪勒 ...

男爵府

我老公成日呢個明星靚,果個女人正啦,由得佢啦!!佢覺得我係果D可以娶返屋企既。 :lol: :lol: :lol:
算啦!結佐囉!!!唔好十八廿二既DREAM LOVE既時候囉!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至