意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92834

Nepia 妮飄...日本版 不好用>>....漏尿!!

大宅

國民生產總值:1344

Nepia 妮飄...日本版 不好用>>....漏尿!!

Nepia 妮飄...日本版 不好用>>漏尿!!

即轉用香港版....ok!!

禁止訪問

國民生產總值:7179

畀面勳章

Re: Nepia 妮飄...日本版 不好用>>....漏尿!!

子爵府

國民生產總值:13356

Re: Nepia 妮飄...日本版 不好用>>....漏尿!!

即水貨和行貨law....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

男爵府

國民生產總值:8346

但係我兩隻都用過,都未試過漏尿喎........ ?-( ?-(
會唔會係你包得唔好呀??

男爵府

國民生產總值:6724

I think the absorption is not as good as Pampers!!
You need to change Nepia more frequently, e.g. every 2 hours!

伯爵府

國民生產總值:16204

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我2隻都試過好多次漏尿及漏糞 , 用完手上2包一定轉第2隻.

男爵府

國民生產總值:6830

我都係用緊呢2隻, 日頭neipa夜晚pampers, 但我無試過漏喎. 有時日頭唔記得換, 隔成4 / 5 個鐘先換都無漏.
BLouie 寫道:
我2隻都試過好多次漏尿及漏糞 , 用完手上2包一定轉第2隻.

大宅

國民生產總值:2535

個個BB體型唔同, 所以用唔同片有唔同效果o架, 我都用過呢隻不過無事, 但係都係huggies紅白袋最fit佢用.

複式洋房

國民生產總值:401

未見過香港製造喎!我用開日本造,個女三個月用到三歲都冇漏

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.