跳至

首頁

尾頁

大宅

你們仔仔有無搞自己的"小啫啫"?

我沖沖幾個月前洗澡時開始常常大力捉著自己的小啫啫, 現在坐痰罐時又是這樣子. 想知道你們的是否一樣?

男爵府

Re: 你們仔仔有無搞自己的"小啫啫"?

me too....無論沖涼, 換片片, 坐痰罐都係咁"蚊""玩"呀...打極手仔都係一樣.

大宅

有呀,有呀.我都唔知可以點,只係同佢講mami,daddy唔鐘意佢咁做,佢又好似識聽咁停一陣
係咪要開始性教育喇

公爵府

牛年勳章

一除片就搞, 可能焗得耐, 大解放掛 :mrgreen:

大宅

大家幫bb換片片時, 可以試吓比塊餅餅佢榨住食 (不過記得要用枕頭long高小小, 免得'近'親), 又或者比個佢鐘意玩既玩具, 等佢有野榨手, 就唔會無所事事玩啫啫.

千其唔好比佢地習慣搞啫啫, 搞慣左, 好難戒架, 我外甥要讀小一先至唔搞咋.

其實每個bb(男或女), 由第九個月開始, 會對自己身體各部份產生好奇, bb女都會自摸架, 所以我地每次換片片或幫佢洗白白, 都會比野佢榨手.

大宅

嘩, 咁恐怖?

[quote]
薳然媽媽 寫道:

千其唔好比佢地習慣搞啫啫, 搞慣左, 好難戒架, 我外甥要讀小一先至唔搞咋.

大宅

睛靈勳章

Me too, little lum lum always do this? how can i teach him not to do?
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

複式洋房

Re: 你們仔仔有無搞自己的"小

的確換片同沖涼個陣, 比 D 玩具佢玩, 甘佢就唔會攪自己的小

首頁

尾頁

跳至