嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

請問邊隻bb車好用

我想買bb車,但又唔知邊隻好用(初生),請問各位有無好介紹!唔該晒!

男爵府

Re: 請問邊隻bb車好用

好多媽咪會揀combi,包括我都係,因為貪佢夠輕身ヌ可以單手收車!
不過我宜家就會揀chicco,因為女女出世買部combi用咗兩個月就要換車la!
兩個月大就換咗部chicco,宜家9個月大啱啱換咗部chicco士的車,好正!包埋腳套同雨蓬添 :mrgreen:

大宅

2018復活節勳章

NYT

請問chicco士的車大約幾$$, 邊到有得買, many thanks!

NYT 寫道:
好多媽咪會揀combi,包括我都係,因為貪佢夠輕身ヌ可以單手收車!
不過我宜家就會揀chicco,因為女女出世買部combi用咗兩個月就要換車la!
兩個月大就換咗部chicco,宜家9個月大啱啱換咗部chicco士的車,好正!包埋腳套同雨蓬添 :mrgreen:
傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

禁止發言

男爵府

NGASZE626

我記得好似$7xx定$8xx!
我在chicco專門店買的 :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

用PAMPER會員咭去CHICCO專門店買仲平 $838咋. 我去旺角新世紀果間D sale姐如好好人, 唔使用pamper印花, 如果你有pamper會員咭已經可以啦, 不過我無買架車呀, 我買左d洗頭水同訂左沖涼液咋 如果你地要pamper會員no.我可以借你地呀!
NYT 寫道:
NGASZE626

我記得好似$7xx定$8xx!
我在chicco專門店買的 :mrgreen:

大宅

畀面勳章

唔該晒各位媽媽,但我想問係唔係得combi可以單手收車?其實前年我有睇過combi可以單手收車,我都想買果部,但個個都話窄,好似又買唔過咁?

男爵府

Graco都可單手開收車,荷花、玩具反斗城有得賣,$999蚊,架車都好輕身,唔夠4kg

男爵府

Graco - 輕身 & 抵用!

vic-wing 寫道:
Graco都可單手開收車,荷花、玩具反斗城有得賣,$999蚊,架車都好輕身,唔夠4kg

男爵府

好媽媽勳章

我用緊Brevi,可單手收車,初生都啱用可平訓比combi闊我 諗可以坐到2,3歲,5.5KG,架車都幾實淨,個藍仲好大添 千色同0/3baby有售

大宅

畀面勳章

thx :-P

首頁

尾頁

跳至