美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

旁仕淡斑精華素, 惦唔惦????

有冇人用左旁仕淡斑精華素, 惦唔惦???? 去到斑嗎??? 今日 manning 買一送一呀!

別墅

Re: 旁仕淡斑精華素, 惦唔惦????

Really, 等我放工去買先.
以前用過, o.k.啦, 淡小小咁. 但係當我最近用近 IPSA果支貴野spot corrector, 都一D沒有效, 我就想用返Ponds, 聽你講買一送一, 真係要用返它, 唔再啤基會支IPSA.

洋房

用左有冇敏感呀?

ii-3 寫道:
Really, 等我放工去買先.
以前用過, o.k.啦, 淡小小咁. 但係當我最近用近 IPSA果支貴野spot corrector, 都一D沒有效, 我就想用返Ponds, 聽你講買一送一, 真係要用返它, 唔再啤基會支IPSA.

別墅

梗係無, 有都唔會再買啦, 不過都係因人而異.
ponds對我果D千年斑只係有小小help.
而對我果d新暗瘡印就去得快D.
IPSA 果隻就用左等於無用, 但成五百幾, 又唔想掉左算, 所以都keep住用埋它, 都就快用完. :cry:

大宅

係咪講緊早晚一支棉花棒果隻呀?

複式洋房

ok喎, 淺色果d好快無o左, 深色就淺o左,
喂有用開既留意住減價, 上星期百佳試過買一送一, 即係$129.9 有2盒。

洋房

yyvonne 寫道:
係咪講緊早晚一支棉花棒果隻呀?

我都想知係唔係呀?
用過既朋友分享下^^

首頁

尾頁

跳至