在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 忘憂俱樂部續集 - 玩之一族

公爵府

謙謙,
Oh I love that name <衰婆>, 我真係當之無愧架, 我係壞女孩, 老左就自然變衰婆架啦.

ianmami,
This week 我得Thursday OK 咋, next week 又點睇?

民房

杜兄你好.

元宵佳節偷偷摸摸
住家正菜去拍拖!
海洋公園卿卿我我
旁若無人笑呵呵
謙爸一味手多多
一睇就知唔係初哥
正菜梗係彩你都傻
極度興奮叫encore
咁啱Dan Dan路經過
大叫姐姐同哥哥
正菜知道又衰左
今次斷正闖出禍
口窒窒兼藉口多
訛稱謙謙遇病魔
所以嗰日無去唱歌
信佢嗰個先至傻
正菜bk否應wow
解釋都係為謙law
攪個弟妹陪唱和
昨夜飛釘贈阿哥
低v 上陣好娥纙
阿哥睇見即唱歌
為左謙我來興賀
正菜即時叫呵呵
仲有叫聲來付和
come on baby 再來一個

子爵府

Danielboy, No problem. Next week we can go on any day.

公爵府

李白,
你出手就好喇,入到正題講三級野一定要你先攪得掂架.

ianmami,
This Friday我OK喇, 自由喇, 衰佬有飯局呀

侯爵府

各怨婦,
情人節要唔要響屋企o牛臭呀?

[size=large]情人節快樂!!!

公爵府

車! 知你有得同亞甲去dinner喇, 消夜梗係食野田牌香腸

禁止訪問

男爵府

心心, 您問正我最腰心腰心肺嗰番........情人節硬係想會情人啦, 耐何我亞情人雖然甩左梁x琪但要倍邵x琪 (eee, 唔係骨塲嗰件吖, 同我爭仔 ), 今晚對住隻佬, 聽毛都無條勒!!!!! :-( :-( :-(

男爵府

Mewross,
My lo kung has to go to China today... wuwu,.. but he has already celebrated the chinese Valentine day with me on 2/12..
so I will have dinner with my 2 beloved -- mom and Moses.
you know, on our last anniveristy , my birthday, he was in China..

all,
meantime, did you all receive flowers?
also, anyone like F4? I will see their concert next month.. ( don't laugh at me if you don't like them, because i like Jerry, so handsome !)

子爵府

ianhelen, 唔知係唔係叫ian 的daddy 都一樣我hubby 今晚都唔可以同我candle night 啦. :-( :-(

大家情人節快樂

心, 你真係係樹晒命, 知你今晚同甲去candle night dinner.... 再食野田牌香腸

禁止訪問

侯爵府

one night stand架炸, 今晚之後又再次打回怨婦

男爵府

hehe, My hubby won't go to China tonite, he will return home for dinner with us.. ( so it proves that he does not have 2 nine in China)

男爵府

2 nine 咪係您個胸口囉, 仲俾moses霸住添!佢都係番來搶番原本屬於佢既野

monmantong 寫道:
hehe, My hubby won't go to China tonite, he will return home for dinner with us.. ( so it proves that he does not have 2 nine in China)

公爵府

今朝食完C, 竟意外地食糖, Daniel放學一落校車就同我講 "Happy Valentine's Day, I love you!" 勁LUM! 睇真d, 手上仲揸住張有兩朵花既圖畫, 上面寫住 Happy Valentine's Day, X婦! even 今晚嚮屋企o牛臭已經 no big deal. 大家都好清楚, 現任情人根本不是 hubby.

子爵府

danielboy, 你就好啦, 我怕今晚比人丙. 仲有我hubby 居然怕先過我阿姨

男爵府

they shared ..

由 meowross 於 2006-02-14 15:34:40

2 nine 咪係您個胸口囉, 仲俾moses霸住添!佢都係番來搶番原本屬於佢既野

別墅

danielboy
你就好啦 Dan Dan 咁識 lum你仲送花添,咁都抵返晒啦

子爵府

謙謙,

首頁

尾頁

跳至