自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋晚睇左"春田花花同學會".......

雖然戲情都比較亂, 但係都好好笑, 尤其係詹瑞文個part真係勁底死. 鄭中基都好正........
該用戶已被刪除

Re: 尋晚睇左"春田花花同學會".......

大宅

我比較喜歡麥兜冇褲著果part.

大宅

I think it's OK (just for fun & relax), 詹瑞文個part真係好好笑 wow!

別墅

半場已經想走!不知所謂既唔好笑片!

男爵府

詹瑞文同黎耀祥真係笑到眼水都出埋呀

純粹娛樂

水晶宮

好媽媽勳章

麥兜d 戲不嬲都有深度, 前兩套我都有睇, 好鐘意, 尤其菠蘿油王子, 睇完有心酸酸的感覺.

我是兜兜迷, 但這套春天花花就真係好 巴鬼!!!!

還有冇咗吳君如做腳底按摩和KELLY 做旦家婆個Part?!?!

個人意見, 唔好睇~~~~~~~~~~~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都覺得唔好睇~~~
睇完都唔知佢成套戲講乜,好似講下呢個影下個個,但好似成套戲d人物都好似無乜關連咁~~~
總之,都唔似一套戲,好似一part一part分開黎講咁,又唔知麥兜同d主角有乜野關係~~~

首頁

尾頁

跳至