論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

~換唔換咗佢好呢 ??~

大宅

Re: ~換唔換咗佢好呢 ??~

軒靚媽媽,
我咪同你一樣, 新年前仲攪到鬼死咁大鑊, 為左個工人攪到家嘈屋閉.

到最後, 個工人都仲o係度做緊. 話炒但最後都冇炒, 可能我真係唔敢面對現實啦.
本身我真係好好好憎佢, 朋友問我佢好差咩 "我話都幾架,蠢到死", 咁朋友再問 "咁佢有冇愛心先"
佢仲話蠢可以改, 可以教, 但愛心就冇.

我一聽到之後個心就叮左一聲, 係wow. 佢同阿be相處得咁開心, 我做咩咁自私只係為自己呢.

我第二個bb o係4月尾就生啦, 我要話比自己知要比d 信心佢. 咁大女我就安排讀2yrs 班, 希望船到橋頭自然直

禁止訪問

大宅

係呀, 希望在明天. 我地一定要退一步海闊天空, 如果唔係就會有好多不良影響架啦.

我o個隻做左7個月咋, 之前都係湊小朋友, 2yrs 開始湊law.
所以我要教佢點湊nb, 所以咪將大女讀2yrs, 冇計啦.

別墅

I also have the same problem before, my ex-maid worked for me for 1 and half year and she always made mistakes and my mom really hate her. She need to take care my son 1 year old and i know she pretend she love my son in front of us but in fact she is not. All of my sisters and my mom ask me to change another one because my 2 nd son is going to born on this month, but i am so afraid if i hire another one even wrost than she. Luckily, i fired my ex-maid on october and my new maid has work for me for 3 and half months, she is much much more better than my ex-maid and i can see she really treat my son nice straight from her heart. So if your maid is not up to your standard u may try another one and hope u can also get a good one.

禁止訪問

珍珠宮

軒靚媽媽,

其實有愛心都好緊要架

個工人stupid成點????
慢成點?????

我個個工人做野大致上ok.
但我就覺得佢無咩愛心啦 :cry:
所以都無野係十全十美既.
不過我都唔會同佢再續約.

禁止訪問

珍珠宮

不如嚴肅d同佢傾下呢個問題先,
睇下佢有無改善?

大宅

我都係用人地勸我o個幾句黎同你講:

1), 降低要求
2), 你請佢黎係做咩, 湊仔呀o麻, 湊得好就已經係bouns啦

我努力學緊去做, 希望你都成功 :wink:

別墅

I paid one month to her and my husband ask me to give her $500 more as a goodbye gift to her, (finally i paid her around $8500 include air ticket and travel fee and annual leave payment). I choose another agent and paid around $2000 for the agent fee.

首頁

尾頁

跳至