潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 韓國牛仔褲blue blue係咪真係著到條腿firm d架? 幾錢條?

Dear mac

可否pm 葵涌廣場 address to me, 我都好想買.

[email protected]

Thanks a lot.

大宅

Re: 韓國牛仔褲blue blue係咪真係著到條腿firm d架? 幾錢條?

家庭主婦 寫道:
[quote]
rosayiu 寫道:
我剛剛係上環永吉街買左一條blue blue $380,個款有好多拉鏈,都幾好睇
唔知係咪同你同一檔呢?我果條有D粉紅色閃石,好靚,$360 [/quote]

我又係果度買左條4腳骨blueblue喎! $350咋! 唔知係咪同一檔呢? 著左條腿好slim!

大宅

mac,

我都想要葵涌廣場間shop 嘅地址, 吾該pm比我.

thanks
Christy同Daddy講:Daddy你真係好靚仔! 8-)

大宅

BeautyPinky 寫道:
鋪名我全部都唔記得

(1) "RMP"$160- 不過係斷碼大減價, 係元朗大馬路興隆中心, 上電梯右手面約第3-4間鋪, 櫥窗有兩個女人Model公仔, 個老闆~女仔係長曲髮, 成個得意妹咁, 專賣韓國衣物 (有價講, 不過唔好咁過份)
(2) "xxericho" $360- 包改褲腳, 又係元朗大馬路興隆中心買嫁, 上電梯右手面約第2間鋪 (有價講, 不過唔好咁過份)
(3) "Washborn" $350- 屯門新都商場2樓, 電梯旁, 全部牛仔褲都特價$350- 包括"Blue Blue" 但係個Sales 話其實好多韓牛都好靚, 唔洗一定買Blue Blue, 我都係咁話!

希望你可以買到平野啦!
[quote]
BeautyPinky 寫道:
等我今晚返屋企睇下係乜野牌子先再話比你知[quote]
chetwyn.mama 寫道:
BeautyPinky:

可否提供資料,那裡買&什麼牌子呢? [quote]
[/quote]

有冇名呀,元朗興隆中心???唔該~

男爵府

請問最大的size是什麼?

大宅

Cathleen,

hi, 真係英雄所見略同啦, 我都係just買了oil jean呀, 前後都有水晶, 後面d水晶係好係個T字花入便, 都係$400咋!!!!

大宅

oil jeans邊度有得賣啊? just 係邊度啊? :cry:

大宅

nausica,

我係葵涌廣場買架, 間shop叫Amy House, 係2樓, tel:2420-0927.

男爵府

複式洋房

Dear mac

可否pm 葵涌廣場 address to me. Thanks.

大宅

邊度可以買?? 350好平

男爵府

chaichai 寫道:
[quote]
家庭主婦 寫道:
[quote]
rosayiu 寫道:
我剛剛係上環永吉街買左一條blue blue $380,個款有好多拉鏈,都幾好睇
唔知係咪同你同一檔呢?我果條有D粉紅色閃石,好靚,$360 [/quote]

我又係果度買左條4腳骨blueblue喎! $350咋! 唔知係咪同一檔呢? 著左條腿好slim![/quote]
請問上環永吉街邊間買呀?係咪算特別平呢?如果係,我特登去都抵呀 搭地鐵咩出口近呀?Thanks~

大宅

vic-wing,

永吉街係街邊檔嚟架, 我上次去睇過, 雖然係平過舖頭, 但無得試, 唔啱可以換, 但有時真係要試上身至知好唔好睇!!!

大宅

上星期我在籃田買了一條 Blue Blue 牛仔褲,$400.00 (原價$516.00 8折) 這是我第一次買這牌子,因為很多Mama說這牌子好。

但是今晚我在寶靈街一間shop 見到與我買的牛仔褲一模一樣,cutting一樣,但•only $119.00(size S, M & L)。我想問問我是否買了假貨。

激死我 !

大宅

敏敏媽咪 寫道:
上星期我在籃田買了一條 Blue Blue 牛仔褲,$400.00 (原價$516.00 8折) 這是我第一次買這牌子,因為很多Mama說這牌子好。

但是今晚我在寶靈街一間shop 見到與我買的牛仔褲一模一樣,cutting一樣,但•only $119.00(size S, M & L)。我想問問我是否買了假貨。

激死我 !
[size=medium]哇, 你係籃田邊間買架?
講出來等大家知道唔好去好wor?

大宅

nausica 寫道:
[quote]
敏敏媽咪 寫道:

激死我 !
[size=medium]哇, 你係籃田邊間買架?
講出來等大家知道唔好去好wor?
[/quote]

我在滙景商塲買的!

大宅

我想問 Blue Blue 牛仔褲有设有"冒牌"的???

寶靈街那一條真是很似我買的一條,但我忘記看裹面有沒有Blue Blue 的label. 我買的那一條在裹面有Label的,褲外沒有。

子爵府

Blue Blue有假野架,我見有間"Big shop"有冒牌韓國牛仔褲買,D款冒得好似,價錢平好多,佰零蚊有一條.
***南無阿彌陀佛***

男爵府

Agree,所以平都唔敢買,因為好多jeans都要試上身先知好唔好睇,可況比左錢我諗最多都係換貨,咁如果睇唔o岩第二樣野咁點呀?

EmiCheng 寫道:
vic-wing,

永吉街係街邊檔嚟架, 我上次去睇過, 雖然係平過舖頭, 但無得試, 唔啱可以換, 但有時真係要試上身至知好唔好睇!!!

男爵府

畀面勳章

有水晶,點洗呀? 我覺得好靚,但唔敢買lor.
EmiCheng 寫道:
Cathleen,

hi, 真係英雄所見略同啦, 我都係just買了oil jean呀, 前後都有水晶, 後面d水晶係好係個T字花入便, 都係$400咋!!!!

首頁

尾頁

跳至