自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

理工大學視光診所

有無人去過做檢查?
排期好耐ar, 我打去註冊視光師已fully book暫不再接受排期直至另行通知
得番d實習可以book, book唔book好
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

Re: 理工大學視光診所

你係唔係book理大紅磡呀?好耐架,你試下book理大護眼(灣仔)啦,地址係合和中心42樓,電話係2866 9660

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vivienmak

咩離架???
可否講下我知呀!
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓

Tried 實習. service is ok. If the queue is too long, you can ask for 聖母醫院, same student and supervisor, just the location is different. But the queue is shorter.
該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

同仔做了兩年,第一年打電話去book,要等3,4個月.
第二年佢會自己打電話同您約.HKD500/一次.
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

伯爵府

冰極,

係驗眼中心! 理大的視光學系係好出名ga!
你有無幫仔仔驗眼ar?

伯爵府

我幫自己book了, 但阿女未book, 因為first time一定要係weekday, 我要夾埋佢d學校假期

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vivienmak

我冇同亞囝驗眼,點樣先有需要check呀???
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

子爵府

我想問o下係唔係一定有事先同你check...

伯爵府

冰極,

小朋友三歲大可以驗眼ga la!
我大女三歲時係健康院做評估懷疑有遠眼, 本來refer我去眼科醫院但要排成半年, 咁我咪帶佢出去驗law, 結果真係要帶眼鏡!
我聽人話理大唔錯都想大女去驗下law!

侯爵府

vivienmak

o..............ic

3歲時健康院會做評估架,甘到咪知有冇遠或近視啦.

Thanks!

大宅

hi!各位:
以下係我的小朋友的情況,
全部都係事實,絕冇渲染。
小朋友3歲在健康院做評估,
姑娘話眼睛冇問題,我同
姑娘講,她好近的數目字都
讀唔到,是否要check下呢,
於是姑娘話如果你覺得她的
眼有問題,我介紹你去眼專科
排期啦,排左期要等1年后才睇,
但我想快d 證實小朋友有冇近視,
於是排期理工的測光師做檢查,
大約等1個月在聖母做檢查,收費$500元,
檢查當日,有一位20歲多的男仔
出現,他自稱是測光師,但測光師
好似唔識同小朋友驗眼,做每一個
驗眼動作時,都要思考一輪,
還要我教他怎樣同小朋友驗眼,
攪左2個鐘頭,他拿著驗眼電腦紙
話,電腦話小朋友有450度近視,拜拜!
當時我想,點解理大視光學好出名架
點解個測光師會好似唔識同人驗眼ga,
好求其、又化學,500元應該由我收至0岩,
因為係我教他點同小朋友驗眼。

首頁

尾頁

跳至