意見反饋
義工
[2005年] 想報名Join2005年3月之生日會

民房

國民生產總值:6

想報名Join2005年3月之生日會

請問各位媽媽,是否明天還可以入錢報名?

大宅

國民生產總值:4719

Re: 想報名Join2005年3月之生日會

evalau,

冇問題,而家仲有位,如果你想參加ge話,你通知我有幾多人la!我幫你落名

民房

國民生產總值:6

謝謝nganga!
共2a/1b, 我會盡快去入錢 :-P

大宅

已幫你update係個list度la!

複式洋房

國民生產總值:330

想問是不是要係baby-kingdom會員先可以參加?
是否BB在3月生日就可以參加?
可否告知關於生日會的時間、地點、費用?
Thank you. [quote]

大宅

keroppi2006 寫道:
想問是不是要係baby-kingdom會員先可以參加?
是否BB在3月生日就可以參加?
可否告知關於生日會的時間、地點、費用?
Thank you. [quote]

其實係咪baby-kingdom會員都冇問題,不過,我地通常聯絡都會經這個網的,如果你有興趣可以click here===>生日party有關詳情,同埋通知我,我可以幫你報名

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.