自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

agnes b 袋在 hk shop 有, 日本係咪都一定有? or hk款係上季? 平 hk 幾多 %呢?

在 hk 見到, 不過唔知日本會唔會有呢?
thanks!

公爵府

牛年勳章

Re: agnes b 袋在 hk shop 有, 日本係咪都一定有? or hk款係上季? 平 hk 幾多 %呢?

AROUND 7折到, 而且日本有的, 香港唔一定有, 妹妹買了手袋700, 香港賣緊1500, 香港仲沒有佢隻COLOR 賣添

大宅

Re: agnes b 袋在 hk shop 有, 日本係咪都一定有? or hk款係上季? 平 hk 幾多 %呢?

系呀, 香港大的日本未必有, 日本有的香港亦未必會有, 所以在香港睇啱款, 可能系日本系無, 不過日本都好多款, 價錢亦平好多, 我12月時都系日本買左兩個, 我重叫我老闆剛剛系日本又買多一個, 佢個朋友重系日本買左三個, 因為真系好平架, 有些款系系香港賣$1500, 系日本真系6折咋
________________ KiuKiu媽媽

子爵府

2018復活節勳章

講開agnes b hk shop 就
上次去又一城間分店買jor個銀包, 用jor一排, 先發覺個label印住"made in china" 大那那成$1XXX
你話

首頁

尾頁

跳至