意見反饋
義工

想生BB 今日: 194|主題: 99792

跳至
想睇中醫調理身體,是否應該完經後去睇?

洋房

國民生產總值:56

想睇中醫調理身體,是否應該完經後去睇?

各位姊妹:
如果想睇中醫調理身體,是否應該完經後去睇?
有無大圍中醫介紹?Thank You!!

男爵府

國民生產總值:6645

2019新春慶豚圓

Re: 想睇中醫調理身體,是否應該完經後去睇?

hi,我個中醫叫我m前看,因等到來m時便可立即知道身體的變化及子宮的健康程度,
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

洋房

國民生產總值:56

Water55:
你好!你個中醫好唔好,可否介紹給我,請提供地址及電話,睇幾錢一次,你睇完身體有無好明顯改善??

男爵府

2019新春慶豚圓

我個中醫好好,我之前小產了一次,今次想要bb咪看中醫,呢個中醫幫我有bb的,我住在馬鞍山,但中醫在元朗.

複式洋房

國民生產總值:495

water55,

Pls pm me regarding yr Chinese doctor in Yuen long. Tks.

大宅

國民生產總值:3453

2019新春慶豚圓

water55,

pls check pm, thanks

男爵府

2019新春慶豚圓

男爵府

2019新春慶豚圓

natnatnatbaby.pls check pm

男爵府

2019新春慶豚圓

我看了1個月,中醫話我身體好轉了,有一天我去打脈他說:你明天排卵要開工了,我就聽他的話,到了月經過了2天沒有來我去看中醫,他說我的脈是**任脈**即有了bb,我相信他是因我表姐2次小產是他保住的

男爵府

2019新春慶豚圓

pls check pm

大宅

國民生產總值:3453

2019新春慶豚圓

water55,

thanks !! 聽來個中醫真有的料到, 我自己check排卵都check 唔清幾時. 但佢收費貴嗎 ??? 小bb是男仔or 女仔 ?
祝你生個肥肥白白的小寶貝 !!

大宅

國民生產總值:2530

2019勳章

water55,

我都想要個中醫資料呀.....
please pm me.....thanks

別墅

國民生產總值:785

water55,
可否pm埋比我呀? Thank you!

複式洋房

國民生產總值:283

water55,
可否pm中醫資料比我? Thanks.

water55 寫道:
我個中醫好好,我之前小產了一次,今次想要bb咪看中醫,呢個中醫幫我有bb的,我住在馬鞍山,但中醫在元朗.

複式洋房

國民生產總值:318

water55 寫道:

Can you also tell the information about this doctor to me becasue I just 小產 feel days ago. I plan to make me have better preparation again to become a mother in future. Thanks!
My e-mail: jennychan1505[email protected]

大宅

國民生產總值:3228

water 55,

pm 比我啦...........

唔該晒...........

複式洋房

國民生產總值:141

water 55,

pm 比我,

please.

男爵府

2019新春慶豚圓

natnatbaby
我個bb是 女仔
中醫每次診金$50,另每服藥$50-70
但我同中醫講我住馬鞍山,叫他給我4天藥,所以一次約$300

該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:283

water55 ,

已收到 , 謝謝 .

elainelml815 寫道:
water55,
可否pm中醫資料比我? Thanks.

[quote]
water55 寫道:
[/quote]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.