想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 想睇中醫調理身體,是否應該完經後去睇?

TO SaSa138, bebu123, perfectstorm, 開心寶寶
Check PM thx!
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

別墅

water55

可否e-mail元朗中醫地址給我!
[email protected]

Thanks!

:-P

複式洋房

Hi Water 55,

Could you send me the Yuen Long Chinese EC info to you....many thx

Win511

男爵府

Win511. Ekitty:
Check PM thx!

民房

hi, Pls also PM the doctor information to me! many thanks!

洋房

可以給我資料嗎? 請pm我, thx!

男爵府

mrs.yim, carly000 check PM! thx

複式洋房

water55,

請pm係元朗的中醫資料俾我吖~~thx

mokee1

別墅

可否send埋比我,元朗中醫資料呀?
check pm

thanks

大宅

我都想要,請問有冇人可以给我呢?
thanks so much∼∼

男爵府

check Pm thx

別墅

Dear water55,

可否PM元朗中醫地址給我! Thanks.

民房

Dear Water55,

Please kindly PM contacts of your reccommended Chinese medicine pratitioner to me ? Since I am planning to have a baby this year.

THanks
Connie :lol:

洋房

Water55,

可否pm中醫資料給我, thank you.

洋房

Water55,

可否pm中醫資料給我, thank you.

PM:[email protected]
url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

你好呀~
我想問你睇元朗那個中醫呢?
因而家我都睇緊中醫~ pls pm me ~ thx~
water55 寫道:
我看了1個月,中醫話我身體好轉了,有一天我去打脈他說:你明天排卵要開工了,我就聽他的話,到了月經過了2天沒有來我去看中醫,他說我的脈是**任脈**即有了bb,我相信他是因我表姐2次小產是他保住的

別墅

可否PM元朗中醫地址給我! Thanks a lot.

My mail address: [email protected]

民房

waterbb :

我都想要中醫資料,可否send 給我

email :[email protected]

民房

Can you pm the information to me?

Thanks a lot.

男爵府

可否PM元朗中醫地址給我! Thanks a lot.

My mail address: [email protected]

首頁

尾頁

跳至