意見反饋
義工

產前產後 今日: 13|主題: 241053

渣車既媽咪, 請問開刀生bb後, 你地幾耐先再自己渣車??

大宅

國民生產總值:3235

渣車既媽咪, 請問開刀生bb後, 你地幾耐先再自己渣車??

渣車既媽咪,
請問開刀生bb後,
你地幾耐先再自己渣車??

[/url]

男爵府

國民生產總值:5339

Re: 渣車既媽咪, 請問開刀生bb後, 你地幾耐先再自己渣車??

我都想知, 自從有左就唔敢渣...怕無精神反應唔夠快 但成日心郁郁想渣
停太耐真係怕..到時會唔記得會驚....
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

國民生產總值:2593

Re: 渣車既媽咪, 請問開刀生bb後, 你地幾耐先再自己渣車??

我係開刀生嘅,我差不多坐完月就揸車喇!我8個月嗰陣都有揸.

子爵府

國民生產總值:12008

好媽媽勳章

生完個幾月

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

男爵府

國民生產總值:5339

我習慣要轉頭望位泊車, 怕唔怕整到傷口呀?
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

子爵府

好媽媽勳章

傻太太:
唔怕,只係轉頭啫,下身唔會點郁到.反而上車落車要就住就住.我要爬上爬落咁,傷口有少少扯住.
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

複式洋房

國民生產總值:379

我坐完月已經渣車,無問題。

大宅

國民生產總值:3235

THANK YOU晒各位~
之前睇唔知咩書, 話開刀生bb後唔可以太快渣番車~
大家都係滿月後,
我等bb滿月後就可以安心渣番車囉~

我係37weeks幾開刀架, 開刀前都仲係日日渣車!
入院前8小時都仲有渣車

[/url]

子爵府

好媽媽勳章

ky2005,
你好鐘意

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.