懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

生囡食咩可以令佢皮膚白白靚靚呀?

如題...
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

Re: 生囡食咩可以令佢皮膚白白靚靚呀?

Try soy bean milk....
or Milk.. It WORKS!!!!!

別墅

傻太太:
你已經照左係女啦?? :-P

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

食燕窩啦, 仲要係日日食喎, 再每日飲3盒奶~~~

我兩個仔女d皮膚白白滑滑, 個個都話佢地d皮膚仲滑過豆腐花架!

大宅

傻太太
你第幾胎呀? :lol:

男爵府

soy bean milk 會唔會涼呀?
katyfok 寫道:
Try soy bean milk....
or Milk.. It WORKS!!!!!
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

男爵府

哈哈...我地無問醫生架, 不過上次去照結構u/s....好清楚見到3條線, 醫生都笑晒口話(你地自己都睇到啦)
beloved_hei 寫道:
傻太太:
你已經照左係女啦?? :-P

子爵府

Does ice-cream work?

男爵府

但我子宮有纖維瘤, 醫生話唔可以食燕窩, 否則會令瘤大得好快
YuYuMother 寫道:

我兩個仔女d皮膚白白滑滑, 個個都話佢地d皮膚仲滑過豆腐花架!

男爵府

第1胎
sweetiecoco 寫道:
傻太太
你第幾胎呀? :lol:

大宅

過左3個月飲豆奶唔怕, 我一日都飲一杯

男爵府

ice-cream 唔知得唔得, 不過ice-cream 入面有牛奶成份, 可能都ok掛 但老公唔比我食, 話太涼太凍
elizatyy 寫道:
Does ice-cream work?

男爵府

真既 我都鐘意飲
我仲有部豆漿機添, 等我自己整下先
sweetiecoco 寫道:
過左3個月飲豆奶唔怕, 我一日都飲一杯

大宅

I never stop eating anything... I believe in balance nuritian...
the only thing I stop eating during pregnant are
1, Alcohol.
2. Raw oyster ( but i eat other raw sushi)
3. Soft cheese
4. coffee
soy bean milk are Packed with protient and other good stuff...

I really don't believe in all those Chinese " hot " or ' cold" food....
if you balance food.. eat some hot and some cold.... they kind of cancel out each other right??
hahahaha

男爵府

其實無論仔定女都想佢健康得嚟皮膚仲白裡透紅同滑嘟嘟架啦﹗所以雖然我未知肚裡面係仔定女,但我都每日飲1-2杯鮮奶再加1杯安滿媽媽奶,然後食兩匙燕窩。

YuYuMother 寫道:

複式洋房

Low fat milk mixed with bird nest + almond power >> 皮膚白白滑滑
http://www.youngnutrition.net/member/tickers/40427/ticker2.png[/img][/url] http://www.youngnutrition.net/member/tickers/40427/ticker2.png" border="0" >

男爵府

我都日日兩盒鮮奶+1隻蛋架, 不過唔食得燕窩囉

首頁

尾頁

跳至