美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

貴妃(裕華有counter)好唔好用?

見到話有特價,唔知好不好用,有那些皇牌?

大宅

Re: 貴妃(裕華有counter)好唔好用?

以前有個日本同事用佢, 佢話好好而且日本都好出名咊! 不過係咪咁好就... ?-(

大宅

Thank you!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我用佢果支貴妃濃眉靈 唔錯ka

伯爵府

我覺得除左支人參美白精華外, 其他都麻麻地, 太立了除非你係超乾皮膚, 但又不夠潤, 之前bk媽咪對呢隻牌子"瘋狂"了一陣子, 我都買了不少, 而家比晒我阿媽用而我阿媽就做左佢既fans.

男爵府

我自己就覺得好用, 而家大部分skincare都轉咗用貴妃, 我最鍾意用玉容膏,有少少粉底效果, 如果你搽完覺得lup , 只要掃少少珍珠粉就可以, 同埋佢哋啲 sales都幾nice, 你可以先買一樣product, 跟住再攞sample 試其他, 不過講真唔係自己試過OK, 見到佢啲sample 都未必敢用, 因為啲packing 都幾'肉酸'

大宅

唔好"搏"

伯爵府

好多人話佢個 neck cream 好正!

首頁

尾頁

跳至