意見反饋
義工
跳至
[2005年] 想要影樓資料

複式洋房

國民生產總值:318

想要影樓資料

請問有冇媽咪可以pm幾間大影樓0既資料(e.g.地點,tel,價錢,假日收費,相辦等等)俾我??
哥哥Evan--2005年4月6日出世
細佬Oswin--2010年1月26日出世

水晶宮

國民生產總值:51159

Re: 想要影樓資料

check pm thanks!
yuurei 寫道:
請問有冇媽咪可以pm幾間大影樓0既資料(e.g.地點,tel,價錢,假日收費,相辦等等)俾我??

別墅

國民生產總值:780

HIN_bb,

我都想要呀, pm埋比我得嗎? Thanks!

民房

國民生產總值:92

我都想要d影樓資料睇睇呀,可否PM 俾我呢?
Thanks!

公爵府

國民生產總值:28259

yuurei,

我有晒咁多 studio 既資料架, 聽日返去公司 pm 比你啦

我想 share 相辦你睇呀, 但唔知點解呢幾日 yahoo 入去相薄度, set 唔到野, 唔知係咪有乜問題, 我都 share 唔到比其它媽咪, 有冇人可以話我知, 係咪 yahoo 個問題呢?
[/url]

大宅

國民生產總值:2051

我都想要呀,可否pm埋比我呀?thanks a lot!
[Hello!I am Hei Hei!:-D [url=http://lilypie.com小寶寶希希

複式洋房

蝦蝦:
唔該哂你呀,我都開唔到yahoo相簿

水晶宮

國民生產總值:51159

dear all

check pm thanks!

公爵府

yuurei, nancykit, kwanyee & akarisobb,

我 pm 左我搜集既影樓資料比你地, 你地 check check 啦.

我希望 yahoo 相薄可以好返, 咁就可以比 d 影樓相辦你地睇睇.

你地影完靚相, 記得 post 出黎大家分享下呀
[/url]

複式洋房

國民生產總值:147

蝦蝦 寫道:
yuurei,

我有晒咁多 studio 既資料架, 聽日返去公司 pm 比你啦

我想 share 相辦你睇呀, 但唔知點解呢幾日 yahoo 入去相薄度, set 唔到野, 唔知係咪有乜問題, 我都 share 唔到比其它媽咪, 有冇人可以話我知, 係咪 yahoo 個問題呢?

蝦蝦,

我都想要呀, 可唔可以PM埋比我? 唔該晒~

YNBB

大宅

國民生產總值:1708

我比較過幾間資料, 有 magic, star studio, 同 mybb.hk; 我自己本人較為喜歡 mybb, 你地都可以參考下

[url=]1. www.mybb.hk[/url]
[url=]2. www.starstudio.hk[/url]

3. MAGIC -- 我冇網址, 不過 copy d 資料
[size=medium]地址: 佐敦柯士甸道102號 102大廈7樓704-5室(地鐵D 出口, 恆豐中心斜對面, 再唔識打去問啦!)

電話: 2377 2087 / 9174 7962 (BOOKING找 SHIRLEY)

價錢: $380/ 全包( 4R/36PCS, 2R/10PCS, 5R/2PCS,連相底,1-2天取貨) 影完相俾錢時淨係問你做唔做相簿$120/本(4R/15PCS),隨自己需要,唔整都無問題.

造型: 自選3個
(男仔: 超人, 日本人, 海軍, 皇帝, 皇子, 胡迪, 等.......)
(女仔: 公主, 日本妹, 廚師, 宮女, 等.............)

公爵府

Magic 網址:
http://hk.geocities.com/magicstudio88/contact.html
[/url]

公爵府

YNBB,
已 pm 你, pls check.
[/url]

大宅

國民生產總值:1708

####

尖沙咀漆咸道南83-85A金德大廈地下C舖

Tel : 23171298

彩色每筒 $780/36張 (包36張4R相 & 底片)
黑白每筒 $980/36張 (包36張4R相 & 底片)

送8R一張, 5R兩張 OR 2R五張

如果整CD每筒$65

複式洋房

蝦蝦,唔該哂你,希望銳林影0個陣合作d啦,不過佢前幾日百厭撞瘀左個頭,要等散瘀先可以帶佢去影

公爵府

yuurei,
咁你等銳林仔好返先去影啦, 前排蝦仔額頭起高樓, 雖然散左瘀, 但額頭仔凹左入去喇 :-(

點解 yahoo 相薄仲係搞唔到, 入到去 d setting 都用唔到既, 你地係咪咁呀?
[/url]

別墅

蝦蝦,

或者你試試開多一個yahoo a/c, 睇吓仲有無你出現的問題。

蝦蝦 寫道:

點解 yahoo 相薄仲係搞唔到, 入到去 d setting 都用唔到既, 你地係咪咁呀?

公爵府

我有第二個 yahoo account 架, 都係有問題.

Nancykit,
咁你有冇試過, 有冇問題呢? 我可以睇到相, 但一去到 set 私穩 / 刪除, 就唔 work 喇.
[/url]

別墅

蝦蝦 寫道:
Nancykit,
咁你有冇試過, 有冇問題呢? 我可以睇到相, 但一去到 set 私穩 / 刪除, 就唔 work 喇.

我無問題喎!

複式洋房

國民生產總值:147

蝦蝦,

收到啦, 唔該晒你呀, 你d資料好詳盡呀, 好有用~應該可以搵到間合心水Studio

YNBB

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.