自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

回覆:蔡卓妍好串,唔認走音!!

一個禮拜練5日都唱到咁

子爵府

真係有目共睹

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

引用:一星期5日堂,+每堂10分鐘

原帖由 staywithli 於 12-07-09 發表
一星期5日堂, 每堂10分鐘
係張床練

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:佢男友話佢唱功有目共睹............. +

原帖由 molasses 於 12-07-09 發表
佢男友話佢唱功有目共睹.............
果然....

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

各花入各眼mouth:mouth:

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章

阿sa真係面皮十呎厚, 如果練得咁密仍然猛走音, 建議佢轉行去拍戲, 唔好虐待香港聽眾. 已經入行11年了, 呃夠飯食.

其實D歌星唱live有少少走音, 係可以接受, 只要你有用心去唱; 但可惜阿sa不止唱得差, 仲hea住做, 唔覺佢有投入和落力.

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:ching師奶 的帖子

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

molasses 的帖子

不如佢轉做戲算啦! 可能佢真係五音不存!!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

繞樑三日就係呢隻啦,我一諗起首歌就既諗到佢獨特歌聲

男爵府

唱歌走音唔要緊...但係sa姐你係講野都走音wor...去睇下醫生啦:;pppp:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

算啦,一星期學5堂都咁,冇資質點學都唔得架啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

一星期5日唱成咁..??
咪講出黎邊個係佢唱歌老師..好羞家...:;pppp:
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珍珠宮

回覆:ching師奶 的帖子

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

男爵府

畀面勳章

上堂學點走音??

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

版主 的帖子

:;pppp:

伯爵府

畀面勳章

版主 的帖子

咁唔怪得無進步啦

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

呃飯食

男爵府

蔡卓妍好串,唔認走音!!

死撑,佢唱歌老師係佢男朋友,咪每星期上5日堂囉。

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

首頁
12345...11

尾頁

跳至