美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

買bra好地方

請問大家有咩買bra既好地方介紹呀,我唔介意大陸及台灣牌子,請大家分享下.

謝謝

別墅

Re: 買bra好地方

我覺得莎娜美唔錯
有時做半價under $100 個.....

果間買錯胸圍戴錯bra 其實好唔好
聽人講會整到d 淋巴
但又聽人講真係work.....

cwb 有間係總統聽人講話ok~
不過d staff 好粗暴

男爵府

總統個間真係幾好架~~d staff ar~都ok既~佢地實在太多客啦~好work Law~真係會張d肥肉推番去個胸~睇黎大好多~fit好多
該用戶已被刪除

別墅

你講緊蔡太呀, 我04年打算去佢到買girdle影結婚相, 但最後去左黛安芬買

點解ge??

我上次去..
個staff 俾左個我係黛安芬試過ge bra 我
黛安芬d staff 話果個太細唔arm 我 (果個勁厚pad 同最大得b cup...)
但係總統d staff 就迫我買
係眾人面前整起我件衫show 俾其他人睇
問都冇問過我...
真係超無奈lol.....
好似俾$ 買難受咁
又唔知係唔係真係arm 身..........
黛安芬d staff 我諗都專業掛..

同埋總統果間野係叫人唔好撥肉的~
但係間間bra shop (eg. wacoal , 黛安芬) 都叫人撥 ~.~

但係總統呢間野又真係好評如潮bor~~~~~~~~~~~~

子爵府

我次次去都好多人架,要等好耐先到我,裹面又細又窄,有時真係等到 。就算平日都好多人架。
係呀,你入去試完之後就比蔡太睇下岩唔岩,佢會當眾揭開你件衫睇架,唔會問你架,而且非常粗魯。
不過佢會叫我撥肉喎。
佢都幾專業既,可能你d肉無走位呢?

大宅

goofyszesze 寫道:
我次次去都好多人架,要等好耐先到我,裹面又細又窄,有時真係等到 。就算平日都好多人架。
係呀,你入去試完之後就比蔡太睇下岩唔岩,佢會當眾揭開你件衫睇架,唔會問你架,而且非常粗魯。
不過佢會叫我撥肉喎。

我都係去蔡太度買bra架!
佢真係幾得,我著左半年時,胸整已經有改善,依家仲大左少少,但仍需改善。
佢都有叫我撥肉,不過我試的時間佢叫我唔好撥,可能怕我撥錯,佢話好多人都會叫人撥,但成日都有人撥錯,將埋淋巴腺都撥埋入去,令到淋巴受壓,蔡太話咁樣好容易有乳癌。不過有d同我一齊買緊bra的女仔,唔係個個都要撥的。所以我諗佢係要睇人的,唔係個個人都需要撥肉。

大宅

goofyszesze 寫道:
不過佢會叫我撥肉喎。

蔡太雖然粗魯左少少,可能因為人流多的關係,因為咁多人仲同你慢慢溫柔咩!所以佢呢樣野,我又接受到。
不過係第一次去的時候又真係唔係咁慣,因為係咁多人面前俾人揭開件衫黎睇,真係有d尷尬,不過裡面個個都係女仔,我有的其他人都有架啦!所以第二次去的時候就冇尷尬啦!

別墅

可以俾add我嗎?
n619 寫道:
我覺得莎娜美唔錯
有時做半價under $100 個.....

果間買錯胸圍戴錯bra 其實好唔好
聽人講會整到d 淋巴
但又聽人講真係work.....

cwb 有間係總統聽人講話ok~
不過d staff 好粗暴

大宅

間野叫奇華特,係銅鑼灣總統商場地庫

複式洋房

有無人去過心心呢
佢都唔平wor..但我有大胸的朋友話幾好
因為佢好難買到support好的bra
:-) :-) 自組話劇興趣小組﹐適合p1-p3 小朋友 :-) :-) 有興趣/查詢歡迎PM我

伯爵府

心心太貴啦!
我買了兩件都無著, 因為谷得太誇張, 我本身都有b cup, 普埋心心ge bra好似有對木瓜係心口, 好核突
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

禁止訪問

男爵府

唔好意思,有d野想問問啊,,,
咁係咪即係佢唔係自己牌子?因我都想買for夏天用的啊,,
and我都聽過人講心心只係一般

別墅

quote]
vivienmak 寫道:
心心太貴啦!
我買了兩件都無著, 因為谷得太誇張, 我本身都有b cup, 普埋心心ge bra好似有對木瓜係心口, 好核突 [/quote]

我都係呀!
買左2個冇著lol...
太辛苦
谷到實一實
最驚係ge 整到個shape 唔好.....因為聽到有d 人話聽左之後變8字胸........[

別墅

我本身都著開莎娜美嫁,我琴日去買bra,買左四個bra,本身都唔知個bra有50%off,點知比錢時佢話半價,問我要唔要多幾個,得番四個,咁我就要埋個四個有push up作用既bra,好抵!四個都係$390幾左右!不過d款就比較"梁d",但穿得睇都無咩所謂啦,真開心買到平野.

大宅

cameo 寫道:
唔好意思,有d野想問問啊,,,
咁係咪即係佢唔係自己牌子?因我都想買for夏天用的啊,,
and我都聽過人講心心只係一般

你係唔係問緊奇華特?
佢冇自己牌子的,有名牌的、亦有台灣的...
蔡太唔會想賣多d名牌就不停咁sale你賣名牌子,佢係會因應你的身形去揀bra,而唔會理咩牌子。
好似我咁,第一次係要黛安芬具矯型功能的bra,但第二次已經不用再著名牌的,仲可以著平的台灣貨。
如果你要買來夏天著,咁你去買時同蔡太講,佢就會搵d合你心意的俾你架啦!!

首頁

尾頁

跳至