自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

下星期紀曉嵐大結局之後, 我決定......

下星期紀曉嵐大結局之後, 我決定[size=medium]唔睇電視, 睇碟算喇!新劇係周麗淇, 完全反感; 施公奇案, 睇落唔好睇, 而且郭可盈個樣好嚇人; 覆雨翻雲, 極悶!唔通TVB真係將D質素好D嘅劇集放晒去要收費的精選劇集台? 而我呢D窮人就係要睇呢D垃圾劇集? :-( :-(
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

Re: 下星期紀曉嵐大結局之後, 我決定......

Yes, 郭可盈個樣好嚇人--- 好瘦
而且尋晚個格格好惡好野蠻....
我又唔多鐘意陳浩民....
hi

珍珠宮

虎到金來勳章

Giant 寫道:
下星期紀曉嵐大結局之後, 我決定[size=medium]唔睇電視, 睇碟算喇!新劇係周麗淇, 完全反感; 施公奇案, 睇落唔好睇, 而且郭可盈個樣好嚇人; 覆雨翻雲, 極悶!唔通TVB真係將D質素好D嘅劇集放晒去要收費的精選劇集台? 而我呢D窮人就係要睇呢D垃圾劇集? :-( :-(

[size=xx-large]心聲

男爵府

我都同意.....

男爵府

agree...
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

大宅

我宜家都係睇完紀曉嵐就唔睇電視了,我日日都有錄另外兩套,不過尋日已經del 曬,將預錄資料都del 埋。tvbd 劇集呢排真係好唔掂。

水晶宮

[img align=right]http://www.qq432.com/cool/coo/3/00AEB1689A82907CFC526359E08DC4B1.GIF[/img]我已經冇睇tv好耐,晚晚上嚟BK浦

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SARIDON 寫道:
[quote]
Giant 寫道:

[size=xx-large]心聲 [/quote]

[size=xx-large]贊贊! 完全同意.

大宅

講真,無線有時d劇集都幾沉悶,但屋企人習慣睇,點都唔肯轉台!

大宅

我而家都淨係睇紀曉南一劇,個套施公奇案,好胡鬧,同樣係查案,紀曉南d手段和對白正好多,一比較,施劇好低水準

大宅

無睇好耐, 無線的劇同演員水準都越來越差。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

大宅

我而家日日都係睇完紀曉嵐, 就熄電視, 陪下囡囡, 早d訓覺, 十二點左右, 再出黎睇"難兄難弟"仲正! 而家TVB, d 劇集真是新不如舊! :tongue:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我已經無睇電視好耐啦!!我多數上網同人傾計!!

伯爵府

好媽媽勳章

係啦..而家夜晚d 電視真係好
我而家夜晚直情唔開電視添呀 !
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

別墅

我日日都錄【九五至尊】o向晚飯時睇架!
Kareese 寫道:
我而家剩係睇中午果套九五至尊,非常搞笑!

別墅

o下,有【難兄難弟】咩?係咪羅嘉良做李奇o個套呀?
係就好啦,我可以錄多一套食飯睇!
lime 寫道:
我而家日日都係睇完紀曉嵐, 就熄電視, 陪下囡囡, 早d訓覺, 十二點左右, 再出黎睇"難兄難弟"仲正! 而家TVB, d 劇集真是新不如舊! :tongue:

大宅

moonchan 寫道:
o下,有【難兄難弟】咩?係咪羅嘉良做李奇o個套呀?

yes, 係羅嘉良做李奇o個套!
而家睇返, 仲笑到碌地!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至