意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241052

請問產後幾內先收曬肚??

民房

國民生產總值:26

請問產後幾內先收曬肚??

我BB剛1個月大。我腰圍仍然比以前粗10"。
請問產後幾內先收曬肚??有什麼運動最有效?? (我係開刀生的)

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

Re: 請問產後幾內先收曬肚??

我bb滿月時巳經收晒

伯爵府

國民生產總值:16302

好媽媽勳章

咁快??
你餵人奶??
你大肚時重左幾多??

manicheung 寫道:
我bb滿月時巳經收晒

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

莎莎莉莉

我總共重左28磅,所以瘦得怏,係e院已經開始餵人奶lu,一生完我磅過輕咗20磅,跟住好快巳經收晒,好好彩

別墅

國民生產總值:636

你...你重咗幾多呀?

民房

我同manicheung差不多。生時共重左30磅左右, 生完輕咗20磅。體重係無問題, 但係個肚腩仍然好鬆。可能我生完無即刻帶腰封?? 好擔心ah. 同我係開刀有無關係?? :-(

p.s. 我都係餵人奶ga. 近來先停...

別墅

無即刻帶腰封關係大d喎... :mrgreen:
adampoon 寫道:
我同manicheung差不多。生時共重左30磅左右, 生完輕咗20磅。體重係無問題, 但係個肚腩仍然好鬆。可能我生完無即刻帶腰封?? 好擔心ah. 同我係開刀有無關係?? :-(

p.s. 我都係餵人奶ga. 近來先停...

民房

依家重有辦法ma?? :cry:
其實腰封有咩作用ga??

別墅

唔俾肚太鬆lor, 要即用嫁, emm...而家你馬上用可能仲有少少用嘅....

別墅

國民生產總值:752

我產後好快就瘦返晒, 仲瘦過未生之前添, 不過......個肚就鬆晒, 103lb就有成26"腰....宜家又再大肚, 希望今次都可以快d瘦返就好, 因為生完2個月後要做姊妹呀

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.