意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 99|主題: 39201

係咪有第三者?

民房

國民生產總值:3

係咪有第三者?

我係全職媽咪,二十三歲結婚,唔經唔覺結左婚己經十年...

近呢一年。我發覺佢有好多野唔同左...:
1) 一年前:每日至少打兩三個電話返屋企...而家:冇..淨係我打俾佢...
2) 一年前:放工會打電話返來話而家返屋企...而家 : 冇..放工亦唔定時
3) 一年前 : 每日放工,唔過八點返到屋企....而家:一星期著左四晚至五晚過十點至返,問佢佢話要OT..抱下怨佢夜返,就一句得埋來話,唔撈咪得囉....
4) 一年前 : 耐唔耐都去下街...而家 : 成日話攰,避得過都好少同我出街...
5) 一年前 : 去街都會主動拖下我...而家 : 只有我拖佢,永冇主動拖下我...
6) 一年前 : 好少出trip 而家 : 舊年出trip出左三、四次;連聖

子爵府

國民生產總值:12365

Re: 係咪有第三者?

佢份係咩工呀?

民房

國民生產總值:3

要輪更既政府工....果幾份其中一份囉...

民房

國民生產總值:11

會唔會真係因為返工所以好tired呀, 唔好胡思亂想先, 凡事都係問清楚好.

Lonely 寫道:
要輪更既政府工....果幾份其中一份囉...

子爵府

佢做幾份工,tired都唔出奇!

複式洋房

國民生產總值:285

以你所寫出來的資料,十足我c6作反前一模一樣,我們現在分居了,他又是輪更政府工(原來十居其九都是這樣)。在大陸買了樓養隻雞,他的$5000元,原來好好用,可以租屋$1000/買樓供樓$2xxxx、家用$1000、買電話、禮品給她、自己水腳$1500。 :-( :-(

子爵府

bspikyan 寫道:
以你所寫出來的資料,十足我c6作反前一模一樣,我們現在分居了,他又是輪更政府工(原來十居其九都是這樣)。在大陸買了樓養隻雞,他的$5000元,原來好好用,可以租屋$1000/買樓供樓$2xxxx、家用$1000、買電話、禮品給她、自己水腳$1500。 :-( :-(

又係大陸X

男爵府

國民生產總值:6038

醒目開學勳章

同佢反映下你覺得佢變左,大家傾下,睇下問題所在,然後再解決

水晶宮

國民生產總值:70835

2019新春慶豚圓 2019勳章

就算唔係有第3者,但咁的生活模式都唔會開心喇!!!
咁樣大家根本就無左溝通,唔係有無第3者的問題,係你地的關係已經出現左問題,要快d諗辦法解決,再咁拖落去無野都變有野~~~

公爵府

國民生產總值:27149

我覺得未必一定有第三者,可能佢只係覺得大家一膂左咁耐咪咩都唔駛講出口&做lor,哩d就叫做懶喇

水晶宮

國民生產總值:52897

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

AGREE!
第三者...暫時未有足夠証據佢有...
但好明顯佢對你冇以前咁好...冷淡佐好多....
不如你好好同佢傾下,如果佢唔想傾,或者你試下寫封信俾佢表達一下....

小manman 寫道:
就算唔係有第3者,但咁的生活模式都唔會開心喇!!!
咁樣大家根本就無左溝通,唔係有無第3者的問題,係你地的關係已經出現左問題,要快d諗辦法解決,再咁拖落去無野都變有野~~~
Childhood is journey, not a race.

大宅

國民生產總值:3150

我覺得小心d留意吓佢...佢攞得電話去廁所傾....一定有嘢....不 如親佢唔知攞佢個電話嚟check...雖然有d唔啱....但起碼自己安心先....唔洗估吓估吓咁辛苦...不過要小心

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.