意見反饋
義工

自由講場 今日: 580|主題: 1023496

有冇人登記咗電訊盈科"3G優先試"仲未有聲氣或者唔批架?

公爵府

國民生產總值:28961

有冇人登記咗電訊盈科"3G優先試"仲未有聲氣或者唔批架?

等到頸都長喇! 唔批會唔會回覆架!

伯爵府

國民生產總值:19593

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇人登記咗電訊盈科"3G優先試"仲未有聲氣或者唔批架?

我老公同事申請左,但好快批左昨晚重響元朗拎埋電話~

公爵府

Re: 有冇人登記咗電訊盈科"3G優先試"仲未有聲氣或者唔批架?

我同我兩個朋友, 家姐, 細妹一共5個人一齊申請架, 家姐同兩個朋友都係轉台, 我同我妹出新NO., 其中一個朋友申請第二日就批咗喇! 10號已攞咗機, 我哋4個仲未有聲氣呀! 究竟批唔批都唔知, 唔批都通知聲嘛!

複式洋房

國民生產總值:433

部電話好唔掂, 唔出好過.

大宅

國民生產總值:4918

我被邀請試用,3月頭攞機,唔知有咩要注意!

別墅

國民生產總值:592

唔出好過.旺角收唔到.要預先錄$1500.00唔過數住.到期部機有花有問題即過數

子爵府

國民生產總值:14914

人地話, 依家批得好嚴呀, 通常係帶number 過台機會大好多, 仲要睇埋你用開乜野plan(平plan 通常唔考慮, 因為驚你試用完唔繼續).

公爵府

唔批唔緊要喎! 都通知聲嘛! 我家姐真係想轉台架!
唔批唔好要人白等嘛!

公爵府

我批咗嗰個朋友用緊個plan都好平架咋! 萬眾$108,
FAX咗資料第二日即批喇!

OKLA 寫道:
人地話, 依家批得好嚴呀, 通常係帶number 過台機會大好多, 仲要睇埋你用開乜野plan(平plan 通常唔考慮, 因為驚你試用完唔繼續).

複式洋房

國民生產總值:418

Re: 有冇人登記

PCCW=3G
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 按此制進入我的拍賣場, 裡面包羅萬有,有興趣入啦睇吓啦。 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

子爵府

國民生產總值:14914

咦? 咁佢初初時申請架? 我都係聽人講架咋, 我都唔識既 :mrgreen:

[quote]
好B 寫道:

公爵府

同我一齊申請之嘛! 仲係我同佢FAX資料嘅! 6/2一齊FAX咗三份資料去, 7/2佢就收到通知叫佢10/2攞機幾喇!

OKLA 寫道:
咦? 咁佢初初時申請架? 我都係聽人講架咋, 我都唔識既 :mrgreen:

[quote]
好B 寫道:

大宅

國民生產總值:2965

係la,都唔知用什麼準則去批ga?

複式洋房

國民生產總值:450

我初頭同老公登記時fax左得一張屋企電話費單一個星期後就收到通知幾時拎機,跟住我又想試就初四fax左一張銀行餘結單前3日我見無聲氣,就打去hotline:28881888問跟進成點,跟住佢先話一定要手提電話費單(唔知點解我老公固網電話費單又得),第日就再fax多次今日就到通知了本身約係mk但見成15/3先有機拎後尾聽人講話轉去第到會快跟住轉左係荃灣快好多17/2就可以拎了

男爵府

國民生產總值:9807

我2月頭都有網上登記呀,,,
我fax左最近一個月電話費單,其實張單都交三個幾蚊,兼我係揀帶number過台,,,
不過都係無回音...
所以佢個準則真係好似

別墅

國民生產總值:692

我在佢剛剛出推廣的時候在網上登記,沒有FAX資料比佢,過

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.