意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 15|主題: 154042

[離島區] 想搵人揍初生bb, 唔過夜, 住Tung Chung

禁止訪問

國民生產總值:853

想搵人揍初生bb, 唔過夜, 住Tung Chung

大宅

國民生產總值:4231

Re: 想搵人揍初生bb, 唔過夜, 住Tung Chung

littlesky

How old of your bb? and where u lived in Tung Chung?
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/shushuashley/album?.dir=/f23bscd

禁止訪問

Re: 想搵人揍初生bb, 唔過夜, 住Tung Chung

大宅

國民生產總值:4231

check PM

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/shushuashley/album?.dir=/f23bscd

伯爵府

國民生產總值:19292

2019新春慶豚圓 2019勳章

比個電話你問.她早在書店工作.現在沒有工作.
巳前也幫人揍初生bb和補習過.你問一問呢!
tel:6143 9842 黃小姐

子爵府

國民生產總值:13118

爸B勳章

您可以打去鄰舍輔導會的欣蕾計劃,佢地可以介紹保母比您,見過面傾好才算。可似每個月3500。

sandy
My child, you hold the whole of my heart in your small hands

禁止訪問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.