自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

英國保誠有獎抽,唔係客戶都得

英國保誠有獎抽,唔係客戶都得,只要有HKID便可,你連結以下hyperlink入網頁,做了他們的會員,便有兩次抽獎機會,我中了$20Mcdonald cash coupon。祝你好運^___^!

https://www.prudential.com.hk/PruServlet?module=content&purpose=redirectInFrameUrl&win=cws&url=%2FPruServlet%3Ftype%3DiPC%26module%3Daccount%26purpose%3Dreg0%26referrer%3Dshukyan%26regType%3DM%26lang%3Dzh

禁止訪問

Re: 英國保誠有獎抽,唔係客戶都得

男爵府

$20 Mcdonald's coupon

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

落空了
今晚叫家人再玩 :-(
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

我1次中$20 Mcdonald's coupon ,1次中$20Delifance Cash Coupon

子爵府

我婆婆公公舅母抽了
1個就有delifrance $20
1個就有starbucks $25
1個就有Mc cafe $20

得我一個咩都無既。。。

洋房

男爵府

好媽媽勳章

我3個人抽中左1次delifrance $20, 2次starbucks $25, 我要mc cafe呀:-( :-( :-(

子爵府

joan121﹐
我跟你換好了

男爵府

2019勳章

希望我們有人在第二round抽到電話啦

公爵府

請問抽到獎去取 gift, 係唔係 sell 保險後才有 coupon 架

男爵府

2019勳章

Coupon應該係郵寄的,因中獎後我見到register時他們講明係郵寄,故要填郵寄地址,唔會咁衰前言不對後語啩。

男爵府

好媽媽勳章

joan121 寫道:

我3個人抽中左1次delifrance $20, 2次starbucks $25, 我要mc cafe呀:-( :-( :-(

剛剛又再玩, 中左2次delifrance $20, 1次starbucks $25, 而家有3次delifrance $20, 3次starbucks $25, 但點解唔俾麥當當我呀 :-( :-(

禁止訪問

男爵府

2019勳章

joan121:

我反而想要delifrance呀,我有mcdonald呀, 我剛才用我阿仔個名玩中了mcdonald呀。遲d收到同你換啦

https://www.prudential.com.hk/PruServlet?module=content&purpose=redirectInFrameUrl&win=cws&url=%2FPruServlet%3Ftype%3DiPC%26module%3Daccount%26purpose%3Dreg0%26referrer%3Dshukyan%26regType%3DM%26lang%3Dzh

洋房

我老公都中了一張mcdonald 同埋一張delifrance呀,原來用阿仔個HKID都得,等我又試下先

複式洋房

starbucks $25

thanks!
:-) :-) 自組話劇興趣小組﹐適合p1-p3 小朋友 :-) :-) 有興趣/查詢歡迎PM我

男爵府

好媽媽勳章

我岩岩去睇左, 要俾咁多資料, 遲下實要sale保險, 老公話俾100蚊過我去starbucks飲咖啡算吧啦, 費時電話追魂, 呵呵呵. ^_*

洋房

我只填了最基本的,其他所有opitional的我都無填,唔好嚇我,我仲幫我所有家人都抽,如果真係sell我一定會cut線呀。我見到他們話中獎者會郵寄,唔會咁衰吧

首頁

尾頁

跳至