自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 英國保誠有獎抽,唔係客戶都得

updated資料︰我今日有再有打去保誠的customer service ,他們話3月尾時會郵寄Coupon給得獎者,如4月中仍末收到可致電他們。
kyliema 寫道:
唔好意思,令大家咁擔心,所以今朝一早我打去保誠的customer service tel:2281 1333,問他們的詳情,他們回應是︰資料只當是加入了他們的e+club做會員,而中獎者肯定是郵寄唔會有agent致電或拿資料當其他用途,希望他所言真實。真的不好意思﹗

禁止訪問

大宅

b肉兜兜 寫道:
[quote]
Luzern 寫道:
佢話係郵寄, 但可以係一封換領信, 又係要現身俾人 SELL 保險~~邊有咁大隻 XX 隨街 X

[quote]
kyliema 寫道:
Coupon應該係郵寄的,因中獎後我見到register時他們講明係郵寄,故要填郵寄地址,唔會咁衰前言不對後語啩。
[/quote]

咁又係喎...點解我冇諗到!
今次真係豬咗添...
[/quote]
唔豬唔豬, kyliema最醒,你地填寫的form內有一欄referral,每refer到一個新會員,kyliema會有1000e+,即係每3個人填完又成功做左會員,kyliema就會有多一次抽獎機會呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章

Luzern 寫道:
佢話係郵寄, 但可以係一封換領信, 又係要現身俾人 SELL 保險~~邊有咁大隻 XX 隨街 X

邊有咁大隻蛤X除街跳﹐佢無條件比$20你﹐咁佢為乜?開善堂嗎?
保險公司取到咁多聯絡資料﹐吾去賣保險﹐佢就真係笨啦!

男爵府

其實就好似之前mtr club咁推薦人有ticket,依今次推薦人會有1000分,自己想儲下分。總之我都不希望大家會比保誠的人打擾,亦希望他們的customer service說真話,不會有agent follow啦。

禁止訪問

子爵府

我中左delifrance 同唔記得o羊o既$20 coupon. :-P

洋房

大家唔好勞氣啦,我見到之前都有媽咪postbb入會表格寫埋自己係推薦人啦,大家都相安無事嫁,唔想俾人referral末唔填囉,我都係refer我d家人同朋友玩,自己玩多左5次呀,其實玩就最緊要開心係末?yeah

大宅

咁又係......
邊有咁多免費餐吖!
好!!!今次係我最後一次豬架喇!!! (我打我自己!)

PaPa 寫道:

邊有咁大隻蛤X除街跳﹐佢無條件比$20你﹐咁佢為乜?開善堂嗎?
保險公司取到咁多聯絡資料﹐吾去賣保險﹐佢就真係笨啦!

洋房

我估d coupon應該都換得8899,今日我d friend玩+自己玩左共10次一次都無獎中 :-( :-( :-(

男爵府

我明明入晒資料, 又登唔到入去換GIFT

洋房

應該無問題嫁,我d friend今日都玩到不過中唔到獎囉。 :cry:

首頁

尾頁

跳至