潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

香港定日本的Burberry平d?

如題
北海道那裡有 Burberry 專門店???
Thank

別墅

Re: 香港定日本的Burberry平d?

你講blue label?當然日本平啦...如果唔係, Burberry香港買會平d

男爵府

I have bought burberry wallet in Japan. It is cheaper than the one in HK too!

I know there is one Blue label shop in a big department in Sappora. You can check that in the tourist book!

kakatabo 寫道:
如題
北海道那裡有 Burberry 專門店???
Thank

大宅

咁唔知買burberry頸巾會唔會係日本買平d呢 ?-(

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

burberry頸巾 o係香港賣緊$2100, o係日本只係約$1500!

民房

咁唔知本有無小童的Burberry頸巾呢?
咁有無人知又幾錢??
Thks

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

艾菲公主 寫道:
burberry頸巾 o係香港賣緊$2100, o係日本只係約$1500!

係唔係blue label?

大宅

但睇啲媽咪講開旅行咭在DUTY FREE買有7折WO,咁折扣完後,日本平定香港平啲呢,好想知,有冇媽咪可以報下料呢?
ありがとう!!!

首頁

尾頁

跳至