意見反饋
義工

育兒好物 今日: 6|主題: 92834

請問邊度有防電磁波健康防護圍裙?

大宅

國民生產總值:1199

請問邊度有防電磁波健康防護圍裙?

如題, 想知道價錢同埋有無用架?

民房

國民生產總值:17

Re: 請問邊度有防電磁波健康防護衣?

Genie's, 6/F Sogo 有防電磁波健康防護衣, but don't know the price.

男爵府

國民生產總值:6830

我個件係Genie買的, 有無用就見人見智, 都幾貴, 好似過$500. 買左都無咩點著, 因為嫌麻煩.
hkjp 寫道:

大宅

雙子媽媽 寫道:
我個件係Genie買的, 有無用就見人見智, 都幾貴, 好似過$500. 買左都無咩點著, 因為嫌麻煩.
[quote]
hkjp 寫道:
[/quote]

咁貴架? 但好似用pc時一定要用喎....
我知荷花有, 不過唔知幾多錢呀! 而家又唔方便出去睇..

禁止發言

國民生產總值:694

男爵府

國民生產總值:6830

其實無話一定要用的, 我自己都係做文職, 1日對pc成10個鐘, 雖然買左, 都無用. 因為係office著有d怪怪地.
個sales氹我買時究話用microwave, hair dryer, watch TV 都係有危險, 要著架. 初初都真係有用, 因為咁貴, 後來都放棄. 如果妳問我, 我覺得唔需要law. 因為小b出世後touch wood 都無咩呀.
hkjp 寫道:
[quote]
雙子媽媽 寫道:
[quote]
hkjp 寫道:
[/quote]

咁貴架? 但好似用pc時一定要用喎....
我知荷花有, 不過唔知幾多錢呀! 而家又唔方便出去睇..[/quote]

大宅

ngkit 寫道:
我在010买着件防電磁波的吊帶背心,有码分,$300有找。还有防電磁波的托腹带:$399;还有防電磁波的底裤$149;还有防電磁波的裙$999等等。我個人觉得(吊帶背心)最实在最經濟。
我肴010满$1000,可作$100現金券,有效期至2006/3/31

010 邊度呀?

禁止發言

國民生產總值:694

大宅

謝謝, 星期六會去睇下先, 不過荷花賣710
叫做010店?件野係咩牌子呀?

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.