意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241048

有冇人用過oto/osim收肚腩機?

大宅

國民生產總值:4684

有冇人用過oto/osim收肚腩機?

work唔work呢?
邊隻好d呀?
請指教

男爵府

國民生產總值:5890

Re: 有冇人用過oto/osim收肚腩機?

我都想知呀! oto賣晒廣告好似講到自己果隻勁d喎, 但就無osim果隻咁流行囉!

男爵府

國民生產總值:5874

2019新春慶豚圓 2019勳章

我BB未出世, 但係已經諗住會買OSIM嗰條啦! 我老公試咗話OSIM嗰條應該會好啲喎! 之前論壇都有媽咪話買咗用完真係FIRM咗好多呀! 而且都係千零蚊, 就算減唔到都可以當按摩器用呀! 唔算貴呀!

大宅

國民生產總值:1805

2019新春慶豚圓

我用緊1星期瘦左1吋腰,部機好大力要lai 按背幾好ga..

民房

國民生產總值:12

你是用osim嗎?
請問叫咩名?是否郭羨妮賣廣告果隻?
請問幾錢?剖腹生產可以用嗎?

伯爵府

國民生產總值:15560

ballmui,

請問你係用邊隻呢
你生完之後幾耐開始用呢

ballmui 寫道:
我用緊1星期瘦左1吋腰,部機好大力要lai 按背幾好ga..

大宅

國民生產總值:2168

hi

我都想知osim(郭x妮廣告)有無效,
在為我想順產後坐月開始用,因為坐月去唔
到美容院消脂
依晴Hillary, 依韻Eleanor

大宅

國民生產總值:1008

我都想买OSIM的"苗条魔司"试下, 如果顺产的话,要隔几耐先可以开始用呢?

男爵府

國民生產總值:6923

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

acintl 寫道:
ballmui,

請問你係用邊隻呢
你生完之後幾耐開始用呢

[quote]
ballmui 寫道:
[/quote]

我都想知呀 ??
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.