自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

各位,請問呢間學校如何?

我家有2個寶貝

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

好媽媽勳章

係大埔band1 ka, 同莫壽增同grade

alice44  兩間學校一間1A , "沐"係1C, 有好大分別喎!  發表於 12-7-10 15:31
my005  以前就係﹗﹗﹗而家就無得同莫壽增比啦﹗  發表於 12-7-10 14:06

翡翠宮

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好好, 我都係舊生

liaosee    發表於 12-7-10 13:59
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

kapomama 發表於 12-7-10 13:57
你都知佢好好
有些路啊,只能一個人走

大宅

引用:係大埔band1+ka,+同莫壽增同grade+

原帖由 ShinTeresa 於 12-07-10 發表
有人同我講呢間唔得,救恩同恩主教好D,你地覺得如何?

mrs.so  救恩???好啲, 救恩開唔駛4班英中喎, 沐恩/恩主教係開足英中班...  發表於 12-7-10 14:20
我家有2個寶貝

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

ShinTeresa 發表於 12-7-10 13:55

我覺得勁過莫壽增,沐恩嘅學生成績好又低調;住我對面屋果兩姐弟就係讀沐恩;

mrs.so  無錯, 低調  發表於 12-7-10 14:20
人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

翡翠宮

alicialee1210 發表於 12-7-10 13:57
好好, 我都係舊生
就係因為有你呢個舊生???
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

翡翠宮

cutiejasmine 發表於 12-7-10 13:58
救恩好咩?

翡翠宮

alicialee1210 發表於 12-7-10 13:57
你都知佢好好
識左你之後先知唔好~hahahah~

侯爵府

好媽媽勳章

仲有間 加密都好勁

catmummum  我都係舊生  發表於 12-7-10 14:39
小可愛11    發表於 12-7-10 14:21

大宅

OK幾好架

珍珠宮

回覆:大埔沐恩中學

侯爵府

好媽媽勳章

回覆 cutiejasmine 的帖子

真係冇乜人提救因wor

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

cutiejasmine 發表於 12-7-10 13:58

沐恩中學間應該仲好喔
人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

寶石宮

我個年代, 在大埔係1.莫X增,2.恩主教, 3.迦密柏雨, 沐恩都排第4, 救恩當時係比較新, 冇咩人講, 不過1X年後就唔知

pak_mama  似乎我同你係同一個年代.   發表於 12-7-10 22:59
紅紅  我讀1)  發表於 12-7-10 14:20
liaosee  我C6就係大埔1  發表於 12-7-10 14:04
有些路啊,只能一個人走

寶石宮

kapomama 發表於 12-7-10 14:00
識左你之後先知唔好~hahahah~
想比人
有些路啊,只能一個人走

翡翠宮

ShinTeresa 發表於 12-7-10 14:01
仲有間 加密都好勁
有2間~~
一間係柏雨~一間係聖道~

+密柏雨係好野~~~

大宅

引用:Quote:cutiejasmine+發表於+12-7-10+13:58+

原帖由 kapomama 於 12-07-10 發表
救恩好咩?
大部分人話沐恩好D

我家有2個寶貝

首頁
12345...6

尾頁

跳至