自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

美國簽証一問~

禁止訪問

Re: 美國簽証一問~

伯爵府

去美國領事館搞
難唔難批我唔知因為我去美國唔洗visa的
但如果你係結左婚(單身女仔就煩d),有晒來回機票﹐銀行簿仔ok有錢應該都ok,最多問多你兩句
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

我去過美國四次,成功取過六次簽証,其中兩次係工作visa。

唔計工作visa,旅遊visa頭兩次都係俾單次,人家說去過美國的都可以取得十年多次visa,但我第三次俾半年,第四次俾一年。
我係大公司做,有稅單,有放假信,銀行雖然唔係ok有錢,但我望住個領事,見佢都無看我提供的bank statement。

我是單身未婚的,是不是致命傷呢?
但我有兩個朋友,她們也是單身未婚的,間公司無我做果間咁大,人工同我咁上下,一樣可以拿十年multi visa!都唔知佢咩標準?

最近簽証費好貴啊!我不想再去簽証了!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我幾年攞過visa,只須兩日時間,今日上午入表,明日下午已可去攞,可能我係美國公司到做野,佢哋只睇了我封公司放假信就說ok,當我去攞返本passport時,佢哋批了我10年(我都係單身),現在好似要去銀行入了錢(攞張表)才可去領事館

非移民美國簽證手續

複式洋房

我剛在去年聖誔節前幾天續了,還不用去取,不過要多付幾拾元,掛號信送到門口.美國領事以何為準則,不大清楚,因如他不予簽証也不會解釋.
首先到大新銀行繳付捌佰大元,一張不記名的收據,有號碼,跟著在網上填好資料預約,到時帶2" x 2" 白色背景的証件相一
張,護照,預約時填好的表格列印出來,資產証明(銀行月結單,稅單....等等,網上清楚列出),即時遞表,即時見領事,即時審批,
如獲批即時要繳付幾拾元填好回郵表格,等收visa可也.

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至