意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241050

可否去salon 做body message?

洋房

國民生產總值:128

可否去salon 做body message?

雙腳好易累, 唔知可否出去比人做按摩呢?

洋房

國民生產總值:128

Re: 可否去salon 做body message?

有無人知呀?

大宅

國民生產總值:3247

其實可以的,只要你過左4個月,個胎穩定了,而你book message時講明自己有左,他們會安排有經驗的body 師幫你做的.

珍珠宮

國民生產總值:31488

2019勳章 好媽媽勳章

Yoo 寫道:
你book message時講明自己有左,他們會安排有經驗的body 師幫你做的.

一定要有信心/肯定那間做massage的salon的師傅係對穴位有認識, 唔會按錯穴位先好. 因為我上過一些穴位按摩的course, 有好多穴位都唔適合孕婦按.
不過我寧願自己在屋企開盆熱水加d粗鹽來浸下腳好了.

大宅

國民生產總值:1757

我去果間係專門做產前產後按摩, 我大多都係去做去水腫. 佢地會按摩先, 做完成個人都輕鬆哂

大宅

國民生產總值:1757

我去果間係專門做產前產後按摩, 我大多都係去做去水腫. 佢地會按摩先, 做完成個人都輕鬆哂

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.