跳至

首頁

尾頁

侯爵府

小小靖..小b囡出左世啦~

[size=large]恭喜恭喜!!!![size=x-large]小b囡係13號12:37am出左世啦~
我家有隻曳曳豬

侯爵府

Re: 小小靖..小b囡出左世啦~

[size=x-large]恭喜恭喜!!!!
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

[size=x-large]恭喜恭喜!!!!

公爵府

小小靖
恭喜恭喜
抖多 d...坐個靚月

公爵府

[size=x-large]祝你餵人奶成功, 成為另一北區奶媽

侯爵府

小白兔, 你想讚自己呀
不過你真係幾厲害
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

catymw

緊係唔係啦, 我係真心架, 我覺得餵母乳時同bb 的親密關係係好難用筆墨呢形容, 個種feel都好warm, 好happy 架, 同埋母乳對bb 的健康真係好好架. 餵母乳的bb一般好似有大便問題.

所以我真係好想小小靖可以成功餵哺母乳.

衛生處都話啦, 母乳餵哺, 健康人生第一步.

大宅

小小靖
恭喜晒呀~~記得坐月要養好身體呀.....

大宅

小小靖,
[size=xx-large]恭喜呀!辛苦你啦!希望你可以餵到媽媽奶俾b女飲啦!努力加油呀!

伯爵府

恭喜晒呀

男爵府

恭喜呀!小小靖

男爵府

恭喜!恭喜!!

大宅

[size=xx-large]恭喜恭喜!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小小靖,
恭喜晒.
以後每年2月13日慶祝,2月14日又慶祝,好happy喎.

大宅

恭喜

侯爵府

[size=xx-large]congratulation

大宅

[size=xx-large]恭喜!恭喜!

大宅

恭喜晒小小靖
估唔到你囡囡真係响情人節出世呀 嘩~你果然心想就事成,中國情人節,好浪漫呀
祝囡囡快高長大,精乖伶俐,恭喜~恭喜!!! :mrgreen:

大宅

我支持小白兔,餵人奶好啊! 慳錢慳時間又衛生,親子好sweet呀!哈哈!

小小靖,祝你做奶媽成功!
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

大宅

小小靖,

恭喜你恭喜你恭喜你
最緊要小心身體,唔好冷親呀.
好開心,有多個b女玩喇.
家姐~妹妹

首頁

尾頁

跳至