跳至

首頁

尾頁

民房

藍田最好兒科醫生

你們好!

我是新入會-住廣田

女兒3歲-時常咳,好擔心變哮喘,煩請介紹醫生

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: 藍田最好兒科醫生

我仔仔睇開滙景廣場-康健鄧錦良e生,唔係兒科專科但非常細心。

民房

唔該

複式洋房

啓田商塲4樓陳灼華醫生, 係兒科醫生, 佢同D姑娘都好人好細心。

[size=small]我的小B豬 ~ 2R 哥哥志浩 Rossi~2002年10月出世, 請進 : 小B哥相簿妹妹繡程 Rachel~已經係2005年4月出咗世啦!請進 :  小B妹相簿

複式洋房

我仔仔係匯景劉小炘睇,都好好,醫生有愛心
大約$160一次,2日藥

大宅

Me too. 我仔睇Dr 劉小炘. He is a very good doctor.

滔滔媽咪 寫道:
我仔仔係匯景劉小炘睇,都好好,醫生有愛心
大約$160一次,2日藥
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...
該用戶已被刪除

複式洋房

yingyingstephanie 寫道:
想問劉小炘是否在匯景商場那一單位.
還有佢啲藥力唔會好重呀?

匯景商場3樓3A,44-45號舖
有許留山,沿金匯茶餐廳巷入

對我仔仔來講,藥水不強架....
該用戶已被刪除

大宅

My son also need to see him twice to be fully recovered.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

男爵府

畀面勳章

我個女都係睇 劉小炘 . 佢幾好架
又唔拖証

複式洋房

yingyingstephanie 寫道:
多謝你的資料, 你仔仔幾多歲, 係邊度讀書呀?

Hi.....

my son only 19months, will go to nursey on Aug06
already applied 康逸苑飛雁, but still want to find another better one

男爵府

畀面勳章

我個女都岩岩讀緊飛雁 D MISS 暫睇都唔錯. 好細心

因我報左飛雁後 有位幼稚園老師朋友先介紹我報 德田既保良局幼兒園
佢地 MISS 唔錯. 比飛雁好 (飛雁MISS 流失率大D)

複式洋房

s991027 寫道:
因我報左飛雁後 有位幼稚園老師朋友先介紹我報 德田既保良局幼兒園佢地 MISS 唔錯. 比飛雁好 (飛雁MISS 流失率大D)

Hi s991027,
I just want my son study 2yrs old class there and change afterwards.....

by the way, where do u live? I live in Hong Yat Court

男爵府

畀面勳章

我係油塘住

滔滔媽咪 寫道:
[quote]
s991027 寫道:
因我報左飛雁後 有位幼稚園老師朋友先介紹我報 德田既保良局幼兒園佢地 MISS 唔錯. 比飛雁好 (飛雁MISS 流失率大D)

Hi s991027,
I just want my son study 2yrs old class there and change afterwards.....

by the way, where do u live? I live in Hong Yat Court

[/quote]
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8