意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241050

跳至
吉之島BB節何時開始?

大宅

國民生產總值:1008

吉之島BB節何時開始?

请问吉之岛BB节是不是在2月17日开始?

男爵府

國民生產總值:9345

Re: 吉之島BB節何時開始?

yes!!

男爵府

國民生產總值:7906

幾時結束?

民房

國民生產總值:22

之前好似睇過話16號開始, 請問有沒有人知道確實日期係由幾號至幾號呢?

大宅

國民生產總值:3845

咁BB Festival 有几多折桇?

大宅

國民生產總值:2240

16/2開始, 但結束日期唔記得左~~

babyding 寫道:
之前好似睇過話16號開始, 請問有沒有人知道確實日期係由幾號至幾號呢?
Lilypie Baby Ticker

大宅

是不是要有 J card 才有discount ?

大宅

國民生產總值:1353

聽聞係16-28號, 不過唔知係唔係間間都有折????

大宅

國民生產總值:1983

2019新春慶豚圓

I have gone to Tsuen Wan Branch and know that 確實日期係由16/2號至7/3 :lol:
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

民房

國民生產總值:22

係咪間間一樣? 太古城係咪都一樣呢?

ma1015 寫道:
I have gone to Tsuen Wan Branch and know that 確實日期係由16/2號至7/3 :lol: [quote]
[/quote]

別墅

國民生產總值:985

Thanks !
! ! ! ! ! ! 明天會更好,希望在明天 ...哈 哈 哈! ! ! ! ! ! Good Lucky........ Yessssssss ! ! !

複式洋房

國民生產總值:272

我今日打咗去康怡吉之島問, 個小姐話康怡吉之島bb 展由 17 feb - 28 feb 2006, 其他店就唔清楚.

複式洋房

國民生產總值:480

有冇人知將軍澳幾時開始?

大宅

國民生產總值:3277

開始了. 2月17至2月28日呀.

大宅

國民生產總值:1283

I went to 康怡 today, but it doesn't look very cheap, I can't remember how much others sell so I will check other shops up this weekend & go back if it is actually cheaper.

禁止訪問

國民生產總值:568

複式洋房

國民生產總值:374

今日已經開始左,不過我覺得唔係好多野買!!
http://www.babyhome.com.tw/chor_kiu

男爵府

國民生產總值:6127

永安而家減緊價, 我只係compare過bb床, 永安重平過吉之島成百幾蚊, 其他item我就唔知.

大宅

hi elmostoney

我都是主攻BB床, C-MAX床的价钱贵过护协百多元,但有4件装床上用品送, 不过我卖宁愿平D吾送好过,因为套野好核特.
我觉得0/3BABY 的床比较实净, 而且张床裖是椰棕做的,好好, 而家永安减价$1422(26"X43"),吉之岛减价后不知几钱呢? 我今日放工后会去海港城的03BABY专门店再比较下D床.

男爵府

國民生產總值:6127

我睇個隻03/baby係永安$1400+, 吉之島要$1500+. 我最後係第二到買左$1250.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.