跳至

首頁

尾頁

大宅

05年6月媽媽會----Part 7

哈哈...今次到我number 1 啦....

男爵府

Re: 05年6月媽媽會----Part 7

我第 2 呀!

伯爵府

[size=large]No. 3

today morning. . . so busy!!
busy on gathering pic.

now finished!! 係甘多 lu

大宅

No. 4

別墅

No.5!!!
Alex is a miracle from God!Hallelujah!

大宅

No.6

男爵府

kycs,
1 hand hsbc??
咁 alex 有無momo 咁多利是錢呀? 如果唔係咪要扣好多年先還到比你地啦, hahahaaaa

btw, 8 掛下, hsbc 幾多錢入呀?

大宅

No. 7

公爵府

報到!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我又黎報到先

複式洋房

報到!hihi
http://hk.myblog.yahoo.com/rachelhahaworld/

伯爵府

遲左少少添

大宅

妳地明晚會唔會帶埋BB去慶祝呢?

男爵府

yee,
淨係得我 & 同同jar, 去邊度好呢?

Yee280102 寫道:

大宅

Yee,
我同hubby今晚會2人世界,去食飯睇戲咋,聽晚就返去同小柏翹一齊過

伯爵府

[size=large]candle light feeding lar
eeetse 寫道:
yee,
淨係得我 & 同同jar, 去邊度好呢?

[quote]
Yee280102 寫道:
[/quote]

大宅

maggie, bcbc,

king hei 好好多了, 不過好多鼻水, 都成三星期了d鼻水!!!

yee,

我老公上年已經話我不是情人了, 所以沒情人節, 我星期四move house ar, so 在家pack 野啦 :-( :-(

大宅

eeetse,

y 得妳 & 同同呀...妳老公呢?要做野呀.....

All,

我想問...BB究竟食唔食得cheese 架...
last sat...kelly gave 1 (finger biscuit) to pak hoi...he like wor.... want to buy it for him......but have cheese ka....gum buy ng buy ho?

大宅

bcbc,,

妳就好啦.....今晚就去慶祝....

keropi,

妳係妳老公個"愛人"黎架......唔做情人無所為啦....
景熙好d就好啦....但原來己經流左3個weeks鼻水...甘犀利架.

男爵府

yee,
係呀, 老公要返大陸, 好夜先返呀!!

benben,
good idea wor, 搵定d candle 出黎先得

首頁

尾頁

跳至