論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

有冇媽媽想請鐘點架?

請pm 我啦. 我有個親戚想做. cook 好好味, take care bb 又有經驗. 年齡50幾.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Re: 有冇媽媽想請鐘點架?

I want to find a one, long term pick up my son from school and cook dinner. Tsuen Wan area.

大宅

Hi Jamesmama,

Please check pm. Thanks

侯爵府

好媽媽勳章

唔好意思, 我親戚住元朗, 所以kowloon同香港區佢唔去.

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

複式洋房

Dear Jamesmama,

I live in Yuen Long and now am looking for a part-time helper. Pl. kindly check pm. Many thanks!!

民房

我住 " 元朗", 我女係元朗反學, 我要反工, 我都想請鍾點,

please check PM,
8-) 8-)

大宅

Hi Jamesmama,

I lived in Yuen Long & hoping to find a good domestic helper as well.

Please pm me!!!

Thanks!

首頁

尾頁

跳至