意見反饋
義工
[新加坡] 星加坡邊間政府醫院生 bb 好

大宅

國民生產總值:1084

星加坡邊間政府醫院生 bb 好

我係香港人, 仍等緊pr, 先生係星加坡人; 所以我們已打算2月底返回星加坡, 請問那間醫院好.
如果我仍然未有 pr的話, 可以在政府醫院生嗎?費用如何呢

複式洋房

國民生產總值:108

:-( I've got a very bad experience in KK Hospital. I went to do my check up at 6 weeks for my pregnency, this is my first visit. the dr. (quite senior) I suppose bring a list to ask him some questions which this is my first kids(no experinece).. so he never listen to me, just stop me, pass me a booklet,do the very simple scan, less than 5 mins. ask me get out! but i have to pay $160 for the first visit, so I tot maybe this dr. is busy or maybe i am too early to see dr.. so the next visit, after 3 weeks, same things again, some more I asked him that my morning sickness very serious, vomit all the time and headahce, somemore stomach not feeling well, u know how he answer me. No choice, u have to bear awhile, is like that one!! then ask me did I still have my medicine, i said few pcs only, he asked me go out buy for myself. that time I am so angry, so I decided to go for other dr. is private hospital... I think like that those dr. cant make it! dont go!! I prefer go outside.. do you know the government and private prices about the same! I also choose A1 class... I never trust any government hopsital at all after my case. hope this can help...

複式洋房

國民生產總值:213

Hmm, you may check all the price in MOH web site. Hmm, If I were you, I will chose privite, because the price will be all most the same, as you are not PR. and most of the privite dr are more caring.
Since you are not PR, You need to pay as privite in Restructure hospital, like KKH, SGH, and NUH. not worth it. Tomson Hospital is not bad, there is a O&G dr call Dr Tan.

原文章由 joyangela 於 06-2-13 13:03 發表
我係香港人, 仍等緊pr, 先生係星加坡人; 所以我們已打算2月底返回星加坡, 請問那間醫院好.
如果我仍然未有 pr的話, 可以在政府醫院生嗎?費用如何呢
耶和華是我的牧人,我必不會缺乏. -詩篇23:1

大宅

國民生產總值:1372

會唔會有醫生識講廣東話?

我黎左新加坡二年多是PR,最近都睇邊間醫院的婦產科好,見KK同NUH都幾貴,真係同私家既都相差唔多

但我之前去一間私家醫院做pr檢查,D護士都麻麻,我跟住佢個流程,但等左好耐都未有抽血就send左我去見醫生,見完仲叫我去交錢,但我仲未抽血。咁我咪走去問個護士,點知個護士好無禮貎咁同我講。係你自己聽唔到其他護士叫你個名。:-( 之後仲要等一輪等佢開過支驗血試管先有得抽。事後我走左。佢call番我。問我抽左血味。我支驗血試管係護士房搵番,咁即係證明左唔係我聽唔到,根本就係佢地唔見左我支驗血試管。。我老公都好激氣。。但冇法呢度D服務就係咁衰。。我當時真係想話佢。耐何我唔係新加坡人。見佢對住自己人就笑騎騎。。。當時好明白咩叫做人離鄉賤。

所以我又驚D私家醫院既護士都係麻麻地,所以私家又煩,唔私家又煩

各位我想搵個識講廣東話既醫生做產檢同接生。。可唔可以介紹比我.如果你地遇到既話..。。講真我D英文麻麻地,聽唔明,而且我打算生既話都係第一胎。呢度又冇親友。。。

有陣時都有諗過返香港生。。都唔知點好。。。

大宅

國民生產總值:2970

醒目開學勳章

吉永老師

妳去邊間私家醫院做pr檢查?

我黎左新加坡二年多是PR,最近都睇邊間醫院的婦產科好,見KK同NUH都幾貴,真係同私家既都相差唔多

但我之前去一間私家醫院做pr檢查,D護士都麻麻,我跟住佢個流程,但等左好耐都未有抽血就send左我去見醫生,見完仲叫我去交錢,但我仲未抽 ...

大宅

國民生產總值:1914

吉永老師,
你好,我都好明你既感受,我都好土厭KK, 我都記得我當時產檢時有d nurse都吾係好nice, 不過我相信佢地吾係"奇事"你既,吾好甘諗!
之於點解我要係KK生係因為我陀bb大約9weeks既時候其中一個冇左心跳(我原本係陀twins),因為當時冇經驗又吾識,所以入左KK,之後佢地有我record,甘未一直睇KK直到生,不過我個婦科好好,好有經驗,我雖然開刀生,但係傷口吾係太pain! 只係KK d nurse好多都冇經驗,其實你可以考慮private hospital, 因為如果你順產就真係吾貴,你先生係星人嗎? 甘有medisave就更好!

之於識講cantonese既婦科,我就吾太清楚了,希望你早日找到好既hospital生bb吧!

原文章由 吉永老師 於 07-9-4 12:20 發表

但我之前去一間私家醫院做pr檢查,D護士都麻麻,我跟住佢個流程,但等左好耐都未有抽血就send左我去見醫生,見完仲叫我去交錢,但我仲未抽 ...
My baby, Geralyn 瑋瑋, was born on April 7, 2004

大宅

國民生產總值:1372

bryanmami

我去果間私家醫院叫Raffles Hospital係BUGIS站出去就係.果次真係狠不愉快囉...朝早九點等到一點(佢一點收工)..唉

CeCe

噢你的BB現在沒事吧?我老公是香港人呢.佢過黎呢邊做野,所以我要跟埋黎呢邊..本來係香港做文員,過左黎呢邊冇野做...懒左兩年,今年計劃生育, 我未有BB..只是計劃中呢...

如果係呢邊生,真係希望遇到講國語或廣東話既婦科....話晒咩都問到..個人定D.

大宅

國民生產總值:1914

吉永老師,
如果你and你老公吾係本地人,甘你去邊間e院都冇分別,佢地都係當你外國人,我估如果你地吾打算長留,你都係返HK生好d,冇理由你在HK有福利而在這兒冇福利而生, rite?

原文章由 吉永老師 於 07-9-6 18:51 發表

CeCe

我老公是香港人呢.佢過黎呢邊做野,所以我要跟埋黎呢邊.
My baby, Geralyn 瑋瑋, was born on April 7, 2004

大宅

國民生產總值:2970

醒目開學勳章

吉永老師

ha...haa.... 我就係Raffles Hospital生bb及睇婦科,但妳所講既情況好彩未遇過,如果唔係我都會跳槽去第二間。

想搵過識講國語既婦科唔難,只要係華人多數都ok,至於夾唔夾妳就要試過先知。

祝妳快快有bb!

大宅

國民生產總值:3713

I've been in SG for 1.5 years and is SPR now. I used to se Dr. Lim Teck Chye who is very good. He's very experienced and is a very nice guy!!!! I strongly recommend.

Here's his details:

The Tow Yung Clinic
19, Tanglin Road, #05-01
Tanglin Shopping Centre
Singapore 247909
Tel: 67374433

He is able to speak Cantonese and available at the following hospitals:

Mt. ALvernia Hospital
Gleneagles Hospital
Thomson Medical Centre
Mt. Elizabeth Hospital

Personally, I don't recommend Mt. Elizabeth as their charge is high but the ward is not comfortable. I remember that I stayed in a semi-private room (2 bedded room) but the environment and service are not that good.

Thomson is a good choice.

Hope the above helps.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.