跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: March, Jazz & Yaris

MELINA~

好難"林"呀~~~
架架車都咁貴呀~又唔知怕唔怕易壞喎~~~~
咁你有沒有心水呀?
有d人話jazz好快換款呀,所以現在買唔過呢~~~
match d人話佢又苯又唔實用~~~
yaris d人話佢價錢貴得制~~~~~

咁你覺得呢~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

mlchong...你朋友又係上年年頭左右買?我都係上年4月左右買.....不過部vcd...係初初壞左幾次..之後整好左就冇事啦.到個倒車bebe....整過2次...佢重幫我換過一個新既....但係個新既..都係唔夠3個月又壞

大宅

月希,

我同事大約係3月中買. 部車係深籃色. 佢部vcd整完又整. 佢話算啦. 反正佢開車都冇份睇喎. 哈...
倒車個bebe, 整極都只識得長嚮, 真係好鬼煩. 坐親佢車一齊去lunch. 嘈到我咩咁... 所以佢最新cut

大宅

pinky~

哈... 車款係三年一大換, 每年一小換架. 即係每年都會話有新款, 但只係舊個款加小小改變. 但當個款出

珊瑚宮

mlchong...咦..咁真係唔係早我好多咋喎..不過部vcd我係一定要整..因為駿駿睇架嘛...果時我都去整左好幾次先冇事
個bebe...我係有時長響有時唔響囉..但係cut左條線我又唔會喎....

大宅

月希~~

哈.... 個倒車bebe都係輔助物. 其實有個bebe都應該可以倒到車架嘛. 所以我個同事唔想再煩就cut

珊瑚宮

mlchong...咁但係我個雨檔又冇試過比風雨吹掉或者有聲喎...只係好明顯見到個名唔多岩

首頁

尾頁

跳至