意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 16|主題: 154046

[元朗區] 請問有冇洪水橋村屋出租??

大宅

國民生產總值:2556

請問有冇洪水橋村屋出租??

我有朋友想租,2room1廳........
~I Love U~

珍珠宮

國民生產總值:44470

Re: 請問有冇洪水橋村屋出租??

Mandy1021 寫道:
我有朋友想租,2room1廳........

350 尺 or 700 尺??
[img[img]

大宅

係邊到??咩價錢
~I Love U~

珍珠宮

係邊到??咩價錢

350尺就 2千頭到
700尺就3500-4000到
近洪水x 的 鍾屋村

[img[img]

大宅

請問係唔係鍾屋村士多個到??因為我之前幫我朋友問過,佢係
鍾屋村士多個到,佢唔ok......
350尺就 2千頭到.......這個where?
thank you!!!!
~I Love U~

珍珠宮

請問係唔係鍾屋村士多個到??因為我之前幫我朋友問過,佢係
鍾屋村士多個到,佢唔ok......
350尺就 2千頭到.......這個where?
thank you!!!!

ng 係士多果邊,果邊係舊村
我講的係廣田街果邊,係新好多的,
呢邊又無陀地,某D又可以泊車,
350尺咪又係呢邊law。
舊果邊 ng 好住的。
[img[img]

大宅

我唔知廣田街果邊係邊.但近唔近鍾屋村輕x站??係唔係石屋還是3層個d??佢地都想要新d個d,但佢地好怕dog,個到多唔多ga?
~I Love U~

珍珠宮

我唔知廣田街果邊係邊.但近唔近鍾屋村輕x站??係唔係石屋還是3層個d??佢地都想要新d個d,但佢地好怕dog,個到多唔多ga?

近輕跌站,咪經過鍾屋村牌坊再向前行十幾甘步果Dlaw。
全部都係3層,你 fd 怕 dog but 又 like live 村屋,
住 tak 村屋大多數都養dog 果 bor,
me live 呢憧每層都養左2隻,me 都係,
有好多狗吠声的。叫你 fd ?-( ?-(
[img[img]

大宅

養個d,dog就唔驚,講緊流浪個d ar.....唔好 ?-( ?-(
幾時可以睇下???
~I Love U~

珍珠宮

養個d,dog就唔驚,講緊流浪個d ar.....唔好 ?-( ?-(
幾時可以睇下???

哦!流浪果D,捉曬law,我耍?下業主有無屋出租 sin,
if 有 ga 就 ng 駛比(蛹), if 無就有間地下近馬路ga 地產就
$3800 開價,果間行去輕跌站就近D,仲百頂樓連天臺,
都係700尺,大約5000到 la。
[img[img]

珍珠宮

其實叫你 fd look look 個環境 like ng like sin,
因有好多都自己貼紙租的。
[img[img]

大宅

咁你幫我問下你業主有無屋出租 sin,我等你消息....
thank you
~I Love U~

珍珠宮

咁你幫我問下你業主有無屋出租 sin,我等你消息....
thank you

mandy,

ok!?到話你知。
[img[img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.