意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 307|主題: 125062

有無人想85折買fancl

男爵府

國民生產總值:6245

2019勳章

有無人想85折買fancl

如有興趣, 請到集體訂購留言, 並pm你0既手機號碼比我, thanks!!.

違規簽名-超版代刪

複式洋房

國民生產總值:243

Re: 有無人想85折買fancl

hihcathk

I hope to buy their Tense Up but I am working at the Central and the nearby me is the one at the MTR station. Can I use your VIP number and get the discount? Do you know? Have you tried their Tense Up? If so, what is your comments?

該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:352

我都想知tense up好唔好

:-) :-) 自組話劇興趣小組﹐適合p1-p3 小朋友 :-) :-) 有興趣/查詢歡迎PM我

男爵府

2019勳章

請到以下聯結留下email及電話作聯繫.

https://www.baby-kingdom.com/modules/order/detail.php?id=78

此外, fancl購物時必須即場出示vip咭, 因為每次購物皆會更新積分於咭上.恕不能只報上VIP NO. 以享用DISCOUNT.

我之前都有飲TENSE UP,飲0左之後毛孔係細0左, 同埋皮膚有光澤, 有彈性同唔會脫皮. 另外雀班都少0左.

但係, 因為打算遲0的會再生仔, 所以而家停0左無飲.另外, 要KEEP 住有先可以保持功效.

有呢張FANCL 咭係可以折完再折. 通常最新出0既產品仲額外有多個9折添, 即係9折再85折.
違規簽名-超版代刪

男爵府

2019勳章

唔好意思, 我唔記得留時間添!!

時間係下星期二 (21/2)6:30pm係海洋中心門口fancl集合.
違規簽名-超版代刪

男爵府

2019勳章

因為反應冷淡, 我可能會打消同大家去買0既念頭0拉.

如果大家真係想去, 麻煩係星期日或之前回覆0拉.
違規簽名-超版代刪

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.