懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇媽咪係瑪嘉烈生bb呀?俾D意見啦!

有咗bb兩個月,諗住係瑪嘉烈生,唔知好唔好

男爵府

Re: 有冇媽咪係瑪嘉烈生bb呀?俾D意見啦!

joechung,
你住邊區架, 你會唔會考慮廣華?

民房

一一B:我係住葵涌區,我都有考慮過廣華,其實係咪廣華會好D?因為我見到呢道好多姊妹都係廣華生,口碑仲唔錯,瑪嘉烈我就真係唔知好唔好,只係覺得近D,同埋唔係你住邊區就要報邊區嘅咩?同埋如果係廣華生完,BB覆診係咪都要返廣華,可唔可以去就近健康院嫁?第一胎咩到唔識,請見諒 :lol:

男爵府

joe,
我都係住葵涌區架, 仲好近瑪x烈添, 不過我第一胎同埋黎緊呢胎, 都係/將o係廣華生, 呢間醫院o既產科, 真係唔錯架... 相反, 瑪x烈聽d人講就.... 麻麻啦, 如果你而家未登記, 都可以揀廣華啦.

我地住呢區, 都可以報廣華的. 如果產檢就要返廣華o既分科診所(o係家樂商場隔離), bb出世後, 可以報返南葵涌or就近母嬰健康院架, 唔駛去咁遠. 希望d info幫到你啦.

民房

一一B,Thanks for your help!你嘅資料好有用,咁我就一於去廣華啦

首頁

尾頁

跳至