意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 92|主題: 39204

女人

民房

國民生產總值:67

女人

其實女人應該找一個點樣既男人...

1..找一個自己好love..但一起就要捱苦...因為佢好窮..
係好窮好窮果隻...

2..找一個佢love你多過你love...同佢一起唔會捱苦..因為佢有車有樓..有份萬幾既工作..

大宅

國民生產總值:3747

Re: 女人

18,22果陣咪會揀1, 到咗廿幾卅果陣就會揀B......

別墅

國民生產總值:551

如果1係好窮好窮, 咁就一定會揀2(不過有份萬幾既工作就唔使捱? 係大陸住??). 因為就算愛到天崩地裂都好, 有一樣野能撲滅任何強烈既愛-----窮.

男爵府

國民生產總值:5774

兩種男人都不應該找!

1..找一個自己好love..但一起就要捱苦...因為佢好窮..
係好窮好窮果隻... - 點解你愛的都係好窮好窮呢

2..找一個佢love你多過你love...同佢一起唔會捱苦..因為佢有車有樓..有份萬幾既工作.. - 正所謂一千幾百, 尤如垃圾, 一萬幾千, 過眼雲煙! 萬幾蚊人工, 都係要捱!

大宅

國民生產總值:1072

有車有樓 / 月入萬幾既工......我估仲要捱得辛苦d o羅, 油費停車場費, 保險(車同人), 驗車比差響交兌管理費, 水電煤, 第日有bb一家三口用真係.............

反而同個好窮, 可以申請公屋, 有書薄支助唔駛交差響交兌管理費.......可以儲夠錢問亞公借錢免息買樓. 正到爆.

倆者都一樣, 除非#2係月入三萬五以上, 如果唔係我選一. 對一世嫁, 搵個夾既自己like既.

男爵府

國民生產總值:8120

無錯....所以而家我會揀2(不過萬幾好似少左d)
哈哈笑 寫道:
18,22果陣咪會揀1, 到咗廿幾卅果陣就會揀B......

公爵府

國民生產總值:27153

A - 好肯定唔會選,窮我一定頂唔順
B - 我會選佢...但最好再多d人工就好喇

禁止訪問

國民生產總值:8013

男爵府

國民生產總值:5940

wong1985,
想問一問你有無打錯point 2呀? 係萬幾蚊or幾萬蚊?
如果係萬幾蚊, 有車有樓, 又要食又要停車場, 油費, 水,電,
煤氣費............
有錢剩都偷笑啦, 點會唔使捱呀?

wong1985 寫道:

係好窮好窮果隻...

2..找一個佢love你多過你love...同佢一起唔會捱苦..因為佢有車有樓..有份萬幾既工作..

大宅

國民生產總值:3131

個男人窮唔一定一世窮,有錢唔一定一世有錢.
愛起上黎點會諗咁多嘢,太多計算反而會弄巧反絕.
有時享唔享到老公福,唔係完全可以自己控制到.
如果令到我愛到發神經,真係唔駛諗就嫁俾佢.

民房

國民生產總值:67

我講多d 比你地see ar...

第1果個就只有捱同苦來說...兩個人只可公一份婆份..重要係得6/7000...因為大家讀書少......大家又無儲蓄...
我屋企係不贊成的..

第2個果個有萬幾.我就不太清楚..因為我都好少問佢這d
但就一定不少..因為佢係日本既電腦公司做and 幾高級..因為都see不少shop...佢有2層樓..and 日本車...全都係買ge..唔係供ge..他自己有儲蓄...+佢都讀緊open u..一直進修緊
重有會照顧我身邊既.人...我屋企人..好細少都記得

男爵府

國民生產總值:5774

wong1985,

兩個人都搵到6/7000千一個月, 雖然不是大富大貴, 但都有兩餐溫飽啦, 咁都係苦?

我同愛人有兩餐溫飽, 冇車冇樓冇名牌都覺得好幸福啦

還有, 你是否1985年出生? 才20歲就擔心嫁比邊個? 你應該好好努力工作, 爭取多些工作及人生經驗。

大宅

國民生產總值:3131

你係唔係好怕捱苦?係就唔駛諗第1嗰個.
第2嗰個係唔係一定俾好多錢你洗?有錢唔等於會俾好多錢你洗.我諗你兩個都唔鐘意,不如搵個互相雙愛,又可以照顧你嘅男人.

大宅

國民生產總值:1844

無論佢比唔比到好多$我洗都好,我會選擇一個比到我幸福感覺,同埋寵我 0既男人......
其實呢個真係好睇你愛邊個多d

別墅

國民生產總值:973

咁又要看看什麼男人, 佢搵萬, 但係好弧寒,只有工作, 沒有情趣可言,冇時間陪你... 另一個雖窮, 但一個月有一半以上人工給你..很關心及尊重你...有時間陪你...心中得你一個, 有時想選什麼, 其實你心中有數啦...愛情沒有勉強的....

珊瑚宮

國民生產總值:104655

捱其實唔係咁可怕,但找了一個唔值得為佢捱啲,當然走為上著啦,但如果這麼好運地找了一個唔洗捱又鍚你的男人,就是好命,但如果唔洗捱但佢當你無到,你估下傷唔傷呀

男爵府

國民生產總值:8502

好媽媽勳章

不如去提升下自己, 搵個自己鐘意又月入幾萬既好過啦. ^_*

別墅

國民生產總值:925

如果你仲係好後生, 不如自己努力進修, 努力向上, 令到自己月入三五七萬, 咪可以話之佢, 鈡意嫁阿水都得啦!

靠人, 特別係男人, 你估靠得住嗎? 佢有錢, 你估實會比你咩!!

子爵府

國民生產總值:11359

wong1985 寫道:

係好窮好窮果隻...

兩個都一樣, 第一個話晒都係自己好love果隻, 第二個得萬幾的工作, 唔夠使! 又係要貼佬, 不如貼個自己love ga
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.